Meglepő dolgot mondott Kucsera Gábor Tápai Szabináról

Story-gála, Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Story-gála
Vágólapra másolva!
Tíz év után döntött a válás mellett Tápai Szabina és Kucsera Gábor, ebben az egykori kajakozó hűtlensége is közrejátszott. Novemberben hivatalosan is beadták a válópert, ennek ellenére igyekeznek jó kapcsolatot ápolni három közös gyerekük miatt. Kucsera meglepő dolgokat árult el a mostani kapcsolatukról és arról is, hogy milyen nehézségekkel küzdenek a mai napig, amit az ünnepek közeledtével kénytelenek megoldani.
Vágólapra másolva!

Bár nem látszik a válófélben lévő házaspáron, hogy nehezükre esne együttműködni, azonban ez nem mindig volt így. Eleinte mindkettejükben rengeteg sérelem és harag volt, de a gyerekeik érdekében ezeket leplezniük kellett. Sokan reménykedtek, hogy a házaspár még kibékülhet és újra egy család lesznek, de erre már esélyük sem volt, elmondásuk szerint jót tett nekik a válás.

Ők vannak előtérben. De ahhoz, ahogy most vagyunk, idő kellett, mert mindkettőnkben voltak indulatok egymás iránt. Az elején próbáltuk úgy kilogikázni a dolgokat, hogy minél kevesebbet kelljen találkoznunk. Egyikünk leadta a gyerekeket, a másikunk ment értük" - magyarázta Kucsera Gábor a szakítás utáni nehéz időszakról.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor eleinte kerülték a találkozásokat, mert nagyon sok indulat volt bennük a másik iránt Fotó: Polyák Attila - Origo

Sajnos, a házasságunk alatt ezt nem mindig sikerült elkerülni, ezért is jött el a pont, hogy Gabi elment. Féltünk, hogy a gyerekek sínylik meg a mi problémáinkat. De szerintem az első pillanattól mindketten úgy voltunk vele, hogy ha már a házasságunk nem sikerült, akkor legalább az anya- és apaszerepben jók legyünk. Kicsit ebbe menekültünk, és a közös cél, hogy biztonságot és szeretetteljes légkört biztosítsunk a gyerekeknek, elhozta a békét közöttünk" - mondta Tápai Szabina, aki úgy érzi, hogy a kezdeti nehézségek óta egyre jobban vannak, és egymással is jól kijönnek. Ezért igyekeznek a karácsonyt is egy családként tölteni, hiszen mindketten a gyerekek érdekeit tartják szem előtt.

Tápai és Kucsera elárulták, hogy szakember segítségét is kérték abban, hogyan kezeljék családként a válást, főleg azért, hogy a gyerekek a legkevesebbet sérüljenek. Azt is elmondták, hogy nem ez az első alkalom, hogy külön töltik a karácsonyt, de a megszokott rendszer szerint igyekeznek idén is szervezni a dolgokat.

Már két éve úgy van, hogy Gabi 23-án jön, és ilyenkor itthon is marad velünk. Nálunk ugyanis 24-én reggel jön a Jézuska. Aztán délután jön a család, és a szentestét is együtt töltjük, mindnyájan" - idézi a Blikk Tápai Szabina szavait.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor együtt töltik az ünnepeket Forrás: Tápai Szabina/Facebook