Így változtatta meg az elbukott döntővel véget ért közös munka Lissák Laura és T. Danny kapcsolatát

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
T. Danny és Lissák Laura 3. tánca
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars és a Farm VIP sztárja, Lissák Laura meglepő dolgot árult el táncpartneréről, T. Dannyről, akivel az idei évad harmadik helyezettjei lettek, és nem fogadták túl jól az eredményt. Időközben nagyon jó barátok lettek, ám nem mindig volt ez így, most a táncosnő elárulta, hogyan indult a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Lissák Laura megdöbbentő dolgott mondott a táncpartneréről, T. Dannyről, és elárulta, hogy eleinte tartott tőle, hogy milyen lesz a közös munka, ugyanis nagyképűnek gondolta az énekest.

Az első próba napján kint hagyta T. Danny karakterét a kapu előtt, és belépett Dani, egy kedves, jólelkű ember, akin látszott, hogy szeretne tőlem tanulni és élvezi ezt a számára új megmérettetést. Rögtön láttam, hogy nem alibizni jött, hanem meg akar tanulni táncolni, ami jót tett a kapcsolatunknak. Aztán később kiderült, ő ebben a műfajban is nagyon tehetséges" - mondta Lissák, aki táncpárjával a harmadik helyezést érte el a Dancing with the Stars idei évadában.

Lissák Laura elárulta, hogy eleinte tartott T. Dannytől Fotó: Csudai Sándor - Origo

Lissák Laura egyre több felkérést kap, szinte nincs megállás a karrierjében, ezért sokszor nehézségek adódnak a magánéletében, amire egyre kevesebb ideje jut. A fiatal táncosnő beszélt a magánéletéről is, és eláruta, hogy már két éve él boldog párkapcsolatban civil párjával, akit azért titkol a nyilvánosság előtt, mert a férfi nem szeretne szerepelni.

- mondta a Farm VIP-ben töltött időszakról Lissák Laura, aki elmondása szerint tisztaságmániás, ezért is volt nehéz számára a pajtában élni a játék ideje alatt.

A 24 éves táncos jelenleg a Spíler TV-n is látható műsorvezetőként, emiatt volt egy nagyon nehéz időszaka, míg a Dancing with the Starsra is készülni kellett, előtte pedig a Farm VIP miatt volt távol a családtól és barátjától.

Ő nagyon támogató velem és büszke rám. Örülök annak, hogy neki semmi köze a médiához, mert amikor túlpörgöm magam, nagyon jó mellette megnyugodni. Olyan számomra a közös otthonunk, mint a béke szigete" - mondta Lissák, aki már két éve él együtt párjával, akire mindenben számíthat, ezért nagyon hálás neki.

Az egyik részét az én családomnál, a másikat az övénél. Jó érzés, hogy külön már nem is tudnánk elképzelni az életünket" - idézi a Blikk a táncosnőt, aki már nagyon várta az ünnepeket, hogy végre tudjon pihenni és a szeretteivel tölteni az idejét.

Lissák Laurának nehéz volt párja és családja nélkül a Farm VIP-ben Forrás: TV2