Menekülnek Mariah Carey gyerekei, ha rázendít karácsonyi világslágerére

Mariah Carey Debuts DJ Set At 1 OAK Nightclub At The Mirage GettyImageRank2 black jacket Arts Culture and Entertainment Celebrities Vertical WAVE MUSIC
LAS VEGAS, NV - JUNE 26: Singer/songwriter Mariah Carey arrives at 1 OAK Nightclub at the Mirage Hotel & Casino to debut her DJ set on June 26, 2016 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Vicces videón, amint az énekesnő megpróbálja otthon előadni a dalt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Mariah Carey szakított jóval fiatalabb barátjával, akivel hét évig voltak együtt. Idén már egyedül utazott el Aspenbe (hagyományos ünnepi kirándulásai helyszínére), pont karácsony előtt szakított Bryan Tanakával. A szakítás oka a nagy korkülönbség volt, a 40 éves háttértáncos ugyanis családot szeretett volna alapítani – miközben az 54 éves énekesnőnek már van két gyereke, nem akart többet. Carey és Tanaka 2016-ban jöttek össze, hét év után váltak külön.

Úgy tűnik, jókedve nem hagyta el a szakítást követően, mert vicces videót tett ki arról, hogy a gyerekei menekülnek, ha az All I Want For Christmas Is You-t szeretné énekelni. Ez a világ egyik legismertebb karácsonyi slágere, csak ezen a videón 780 millió megtekintés van, de ennél sokkal többen hallgatják más platformokon, Spotifyon, rádióban:

Itt van Carey vicces videója:

Ezt a dalt milliók imádják, milliók unják már rettenetesen - de van rosszabb, mint az All I Want For Christmas Is You, itt például meghallgathat tíz szörnyű karácsonyi szerzeményt.