Borzalmasan szétplasztikáztatta magát, egyre visszataszítóbb az Oscar-díjas színésznő

Jennifer Lawrence az Utazók kaliforniai premierén 2016. december 14-én
Jennifer Lawrence az Utazók kaliforniai premierén 2016. december 14-én
Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence még csak 33 éves, de már komoly karrier áll mögötte. Pályafutását 19 évesen kezdte, és számtalan sikerfilm kötődik a nevéhez. Egy időre el is tűnt a nyilvánosság elől, mivel családot alapított, és bár élvezi a hírnevet, de magánéletét igyekszik megóvni. A színésznő szeptemberben sokkolta igazán a nyilvánosságot, amikor felismerhetetlen arccal érkezett a párizsi divathétre. Sokan plasztikai műtétre gyanakodtak, ő azonban folyamatosan tagadja, hogy sebészkés alá feküdt volna, viszont senki nem hiszi el a hazugságait, mert egyértelmű, hogy nem csak erősebb sminket visel, mivel teljesen megváltoztak a vonásai.
Vágólapra másolva!

Jennifer Shrader Lawrence amerikai származású, Oscar-díjas színésznő, aki egész fiatalon ért el hatalmas sikereket. Mindössze 17 éves volt, amikor első szerepét megkapta a The Bill Engvall Show-ban, melyben Lauren Pearson szerepét játszotta. Ezt követően egyre nagyobb lehetőségekkel találták meg a színésznőt, aki 2008-ban The Poker House című drámában már főszerepet kapott, olyan színészek mellett, mint Selma Blair, vagy Chloë Grace Moretz. 2009-ben Charlize Theronnal dolgozott a Megváltás című filmben, 2012-ben elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Napos oldalban nyújtott alakításáért, melyben Bradley Cooper partnere volt.

Jennifer Lawrence az Éhezők viadalában Forrás: Collection Christophel/© Lionsgate / Color Force/Lionsgate / Color Force

Bradley Cooper és Jennifer Lawrence együtt érkeztek az Oscar-gálára, Jennifer Lawrence aznap este nyerte el a legjobb színésznőnek járó díjat a Napos oldalban nyújtott alakításáért Forrás: AFP/2013 Getty Images/Christopher Polk

A nagy áttörést mégsem ez a szerep, hanem Az éhezők viadala című film hozta el számára, melyben Katniss Everdeent alakította, szintén 2012-ben, majd a film folytatásaiban is visszatért. Jelentősebb szerepei még az anyám! című pszichotriller művészfilm női főszerepe, melyben Javier Bardem oldalán tűnt fel, az Utazók című sci-fi, valamint a Vörös veréb című kémthriller, melyben egy orosz titkosügynöknőt alakított.

Jennifer Lawrence az anyám! című filmben Forrás: UIP Dunafilm
Chris Pratt és Jennifer Lawrence az Utazók című filmben InterCom

Az eddigi évek során négyszer jelölték Oscar-díjra, melyet egyszer el is nyert, a Ne nézz fel! című film főszerepéért pedig Golden Globe-díjat kapott 2022-ben. Ugyanebben az évben született meg kisfia, akinek születését, nemét és nevét is sokáig titkolta a nyilvánosság elől, ő is hónapokra eltűnt, szinte semmit sem lehetett tudni róla. Azóta szemfüles lesifotósok persze lefotózták őt és a kisfiút is, de ő igyekszik nem mutogatni magát, sem a családját a közösségi médiában.

Jennifer Lawrence a Vörös veréb című filmben orosz kémnőt alakított Forrás: InterCom
Jennifer Lawrence a Ne nézz fel! című filmben Forrás: Photo by 7e Art/Netflix / Photo12 via AFP

Csak később árulta el, hogy kisfia született 2022 februárjában Cooke Maroneytól, aki egy New York-i művészeti galéria igazgatója. Gyereküknek a Cy Twombly nevet választották, édesapja egyik kedvenc művésze után.

Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney, miközben New Yorkban sétálnak kisfiukkal Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Annyira tele voltam szeretettel. Imádok minden csecsemőt a világon. Az újszülöttek egyszerűen csodálatosak. A kis rózsaszín, dundi, törékeny kis túlélők. Most már imádom az összes csecsemőt. Amikor meghallok egy síró babát egy étteremben, ma már azt mondom: Ó, drágaságom... A szívem olyan mértékben kinyílt, amiről nem is tudtam, hogy lehetséges" - mondta a szülés utáni első interjúban Lawrence az anyaságról, de azóta sem árult el többet a kisfiával kapcsolatos élményeiről, és még meg sem mutatta nyilvánosan.

Jennifer Lawrence és férje boldognak tűnnek együtt Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A visszatérését követően gyorsan újabb lehetőségek találták meg Lawrence-t, akit azóta A kiút című filmben, valamint a Barátnőt felveszünk című vígjátékban láthatott viszont a közönség. Majd idén ősszel a párizsi divathéten sokkolta az embereket megjelenésével, ugyanis felpuffadt arccal, vastag szájjal, szinte felismerhetetlen külsővel jelent meg.

Jennifer Lawrence májusban még a megszokott külsejével jelent meg Cannes-ban Forrás: Getty Images/Getty Images/Pascal Le Segretain

Mivel Lawrence nem használja a közösségi médiát, így nem mutatkozik napi szinten, ezért is nehéz megmondani, hogy vajon elrontott plasztikai műtét, botox vagy más áll-e a változásának a hátterében, bár ő a plasztikai vádakat azóta is folyamatosan tagadja.

Jennifer Lawrence, miután megnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, és ahogyan mindenki emlékszik rá Forrás: Getty Images via AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

A Jennifer Lawrence megújult külsejéről készült megdöbbentő fotókért lapozzon, a cikk folytatódik!