Felháborodott a Farm VIP fiatal sztárja, durva hazugságokat állítanak róla

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, a Farm VIP fiatal játékosa, Paprika Dorina elképesztő változáson ment át március óta, ugyanis 42 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. A 18 éves lány komoly betegségei miatt kellett, hogy változtasson a szokásain, azóta is fegyelmezetten tartja az orvos utasításait. Most nagyon felháborodott, ugyanis hazugságokat állítanak arról, hogy miért és hogyan fogyott le ilyen gyorsan. 
Vágólapra másolva!

Paprika Dorina nem habozott ügyvédet fogadni, amikor szembesült azzal, hogy csalók élnek vissza a nevével, és azt állítják, hogy bizonyos szerek segítségével fogyott le 42 kilót tavasz óta. A Farm VIP fiatal sztárja sokáig nem beszélt a betegségéről, sem a fogyásáról, mióta kiderült, hogy milyen sikerrel járt, azóta hazugságokkal próbálnak eladni termékeket úgy, hogy az ő nevét használják az engedélye nélkül. A lány most egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben reagált az álhírekre, és felhívja mindenki figyelmét, hogy ne dőljenek be ezeknek a hirdetéseknek.

Papika Dorina, Polgár Tünde és Balogh Edina a Farm VIP-ben Forrás: TV2

Kérlek, ne higgyetek az ilyeneknek, hiszen ez nem igaz! Sajnos ennek én is az áldozata lettem, és ezt jogi útra tereltem már, nem fogom hagyni senkinek, hogy bemocskolják a nevemet és kamut állítsanak rólam! Úgy gondolom, hogy önazonos ember vagyok és őszinte embernek tartom magamat. Ha ilyennel is fogytam volna, akkor azt is elmondtam volna..." - magyarázta a 24 órán át elérhető videóban Paprika Dorina, aki elmondta, hogy már meg is tette a szükséges jogi lépéseket.

Paprika Dorina 42 kilót fogyott március óta betegsége miatt, máris csalók élnek vissza a nevével Fotó: Polyák Attila - Origo