Gyanús jelek, Marics Peti miatt szakíthatott Stana Alexandra és Meggyes Dávid - videó

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
Marics Peti és Stana Alexandra 3. tánca
Vágólapra másolva!
Szakíthatott Stana Alexandra és Meggyes Dávid, erről a napokban írtunk. A táncosnő miatt hagyta el Horváth Grétát az egykori focista, a követők szerint tőle Marics Peti miatt költözött el Stana Alexandra.
Vágólapra másolva!

Bombaként robbant a hír a napokban, hogy válságba került Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata. Még Horváth Gréta is reagált a pletykára, követői nem győzték faggatni. A Dancing with the Stars táncosnője egy dallal üzent, amiből az derült ki, valóban szakítottak.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a TV2 Párharc című műsorában másodikak lettek, a táncosnő Marics Petivel szintén a második lett a Dancing with the Starsban tv2

Stana Alexandra és Marics Peti a másik két döntőbe jutott párossal együtt a Mokkába voltak hivatalosak a finálé előtt egy nappal. A videót elnézve furcsa dolgokra lehet következtetni, a Bors szúrt ki néhány gyanakvó hozzászólást.

Szandinak is végig a Marics combján az alkarja, vagy két kézzel ölelgeti a Marics jobb kezét, simogatja a hátát" – írta egy kommentelő.

Na, most vagy ennyire természetes ez a kontakt, hogy fel sem tűnik nekik, vagy annyira pofátlanok, hogy lesz*rják Stana párját, akivel kitudja mióta nincs együtt..." – reagált valaki más.

Vannak azonban olyanok is, akik szerint túlgondolják az emberek ezt.

"Szerintem ez kicsit túl van tolva. Aki táncol, vagy táncolt tudja, hogy a partnerek között egy nagyon érdekes, bensőséges kapcsolat alakul ki, ami valahol a barátság és a szerelem között van. Így tudnak jól együttműködni, bizalmasai egymásnak, hiszen a színpadon sokszor érzelmekkel fűtött szerelmespárt kell alakítaniuk. Ettől függetlenül nem biztos, hogy együtt vannak" – magyarázta egy illető.

A videó harmadik percétől látható a fent említett jelenet: