Tovább szidja volt férjét, Meggyes Dávidot Horváth Gréta

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Horváth Gréta máris üzent a Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolati válságáról szóló hírekre, ugyanis sokan kérdezték tőle, mit szól a hírekhez. Valószínűleg elégtételként tekint erre, hiszen a táncosnővel csalta meg volt férje, de ennek ellenére visszafogott véleményt nyilvánított a közösségi oldalán. Azonban Meggyes sírása a Párharcban jobban felidegesítette, és nem tudja mire vélni a történteket.
Vágólapra másolva!

Meggyes Dávid és Stana Alexandra jelenleg a Párharcban láthatók együtt, sőt, a mai esti döntőben dől el, hogy ők nyerik-e a végső küzdelmet, vagy Salander Dorina és Provoda Jodes. Állítólag már a műsor előtt is gondok voltak a táncosnő és Meggyes között, és a Párharctól várták, hogy megoldódnak a problémáik. Ezt tudva nem annyira meglepő, hogy Meggyes Dávid volt családját siratta az egyik adásban, és elárulta, hogy hiányzik neki Horváth Gréta kisfia, Filip.

Horváth Grétát nagyon meglepte volt férje érzelmi összeomlása, és egyáltalán nem tartja őszintének ezt a megnyilvánulást, mivel egyszer sem kereste azóta a kisfiút.

Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk. Nekem a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglaltam az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számomra is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyerek számára... Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben" - idézi a Blikk Horváth Gréta szavait, aki azt is elárulta, hogy együtt van új párjával, minden rendben köztük, de szándékosan nem beszél a magánéletéről.

Horváth Grétát nem hatotta meg Meggyes Dávid sírása Forrás: Horváth Gréta