Hatalmas a botrány, továbbra is vitatkoznak a Nagy Ő szereplői

Jákob Zoltán és Betti, Nagy Ő Bachelor
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Jákob Zoltán Bettit választotta a TV2 Nagy Ő című műsorában. Nagy Ő Virág ezt nem nézte jó szemmel, azt üzente a médián keresztül a milliárdosnak, hogy tudja, nem jól döntött, de ő ezért nem haragszik, várja a hívását. Egy nappal később kiderült, az üzletember nincs már együtt Bettivel. Egy másik szereplő, Vanda is bekerült a képbe, aki Virágot becsmérelte, most a nyertes mondta el utoljára a véleményét a témában.
Vágólapra másolva!

Ahogyan azt már megírtuk, Nagy Ő Virág ország-világ szeme láttára üzent Jákob Zoltánnak, a férfi választottjával, Bettivel kapcsolatban mondta el a véleményét.

Forrás: Péntek-Gyulai Virág/Instagram

Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk" – mondta a magabiztos nő.

Betti és Vanda nagyon kiborultak, TikTokon üzentek a lánynak. Gyávának nevezték őt amiatt, hogy letiltotta őket minden platformon, de a kinézetére vonatkozóan is tett megjegyzést Vanda.

Forrás: TV2

Hallod, hallod! Erre csak annyit tudok mondani, hogy a legrosszabb napomon is jobb vagyok, mint a Virág bármikor" – magyarázta Vanda. Virágnak több sem kellett, azonnal reagált egy fotóval, amin ő a legjobb formáját hozza, míg Vanda még csak ki sem festette magát.

A Ripost megkereste utóbbit, ő azonban nem vette fel a telefont. A győztest, Bettit viszont elérték.

A letiltást is ő kezdte és szerintem Virág csak utánament ebben. A napokban egyébként posztolni fogok egy videót, amivel remélem, végleg lezártnak tekinthetjük ezt a konfliktust" – mondta Jákob Zoltán választottja.

Forrás: Instagram/Hajnal Betti
@borsonline Nagy Ő Betti: Úristen, te gyászkeret! #foryou #foryoupage #neked #nekedbe #nekedbelegyen #nagyő#jákobzoltán#jákobzoli#bors#botrány#szerelem#jakobzoltan#celebek#celeb♬ eredeti hang – Bors - Bors