Újabb gyanús jel: Stana Alexandra összejött Marics Petivel?

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Marics Peti és Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Sokak szerint a VALMAR fiatal zenésze az oka annak, hogy véget ért a táncosnő és Meggyes Dávid kapcsolata. Meggyes máris új nő oldalán bukkant fel, Stana Alexandra azonban egyelőre apró jeleket szór csak el, melyek arra mutatnak, hogy közel került a Dancing with the Stars ideje alatt Marics Petihez.
Vágólapra másolva!

közel két év után megromlott Meggyes Dávid és Alexandra kapcsolata, a táncos már hetekkel ezelőtt el is költözött a közös albérletből az édesanyjához. Meggyes egy ideig próbálta helyrehozni a kapcsolatot, de úgy tűnik, minden erőfeszítése hiábavaló volt, Alexandra ugyanis már nem akar békülni. Hogy végleges a szakítás, azt jól bizonyítja, hogy a korábbi közös fotóikat mind a ketten letörölték közösségi oldalaikról, csupán a nemrég véget ért Párharc című műsor miatt készült két képüket hagyták fent.

Mindeközben sokan arra gondolnak, hogy Marics Petinek is köze lehet a szakításhoz. Maricsék rajongóinak szemet szúrt, hogy Stana Alexandra és az énekes talán kicsit túl közel kerültek egymáshoz.

Marics Peti és Stana Alexandra a TV2 show-jában Fotó: Polyák Attila - Origo

Most újabb bizonyíték került elő, a Blikk vette észre, hogy Stana Instagram-oldalán valami megváltozott.

Marics Peti a DWTS alatt egy becenevet adott Alexandrának, mondván, elsőre nem tudta megjegyezni a nevét. Így lett Stana Alexandrából Stex. Ezt a becenevet pedig most Alexandra hozzáadta az Instagram-profiljához.

Nem állítható biztosan, hogy ez a lépés Stana Alexandra részéről egyértelmű utalás lenne arra, hogy összejött Marics Petivel, de ezek szerint máig használja a becenevet, amit tőle kapott.

Szavazzon!

Ön mit gondol, egy párt alkot Stana Alexandra és Marics Peti?