Diana hercegné minden titkát elárulja a súlyos beteg inas

BRITAIN Horizontal PALACE PORTRAIT EXTERIOR VIEW ROYAL FAMILY
(FILES) Portrait taken 11 March 1998 of Paul Burrell, butler to the late Diana, Princess of Wales, outside Kensington Palace, London home of Diana. Burrell's controversial book "A Royal Duty" is on sale 27 October 2003 in bookshops across Britain after revelations were disclosed last week in Britain's Daily Mirror tabloid. AFP PHOTO PAUL VICENTE (Photo by PAUL VICENTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Diana hercegné egykori inasa, Paul Burrell súlyos beteg, de a halála előtt el akarja mondani, hogy milyen titkokat őriz.
Vágólapra másolva!

Paul Burrell tíz évig volt Diana hercegné inasa, titkait pedig nem akarja a sírba vinni – mindent elmondana most, hogy prosztatarákkal diagnosztizálták, hamarosan műtik.

Az egykori inas a Mirrornak adott interjút, ahol elmondta, hogy szerinte Diana hercegné fiainak, Vilmosnak és Harrynek joguk van mindent tudni, még ha nem is fognak minden információnak örülni.

Paul Burrell 1998-ban a Kensington-palota előtt Forrás: AFP/Paul Vicente

"Sok időt töltöttem Dianával, ott voltam vele a legboldogabb és a legsötétebb időszakaiban is. Megbízott bennem, és sok dologról eddig nem beszéltem, de most úgy érzem, itt az ideje. Úgy gondolom, hogy amiket mondani fogok, újra összehozhatja a fiúkat, amire Diana kétségbeesetten vágyna. Csak az igazat mondom el nekik, ennyi az egész. Nem kérek semmit cserébe" – nyilatkozta Burrell.