Külföldön rabolták ki a magyar sztárt

Sihell Ferry Tragikus vége lett a magyar mulatóssztár házibulijának: tízen megfertőződtek koronavírussal, egyikük meghalt
Vágólapra másolva!
Velencébe érkezésük után néhány órával máris a rendőrségen kötöttek ki Sihell Ferryék. A baráti társaság két tagját kirabolták, pénzt és iratokat tulajdonítottak el a tolvajok.
Vágólapra másolva!

Sihell Ferry és barátai a Velencei Karnevál miatt utaztak Olaszországba. A kis csapat pihenése azonban rosszul indult, ugyanis a társaság két tagját a szálláshelyük elfoglalása előtt kirabolták. Nemcsak a pénzüket vitték el a zsebtolvajok, hanem igazolványaikat, bankkártyáikat is.

A rendőrséghez és a magyar nagykövetséghez fordultak segítségért, így a kalandnak szánt kirándulás első napja a hivatalos ügyintézéssel telt. A Muzsika TV sztárja a helyszínről beszélt a történtekről. "Sokszor jártunk már itt, tapasztaltak vagyunk a közlekedésben, de ilyen szerencsétlen helyzetbe még nem kerültünk. Csütörtökön délután öt órakor érkeztünk ki, a Rialto hídnál szálltunk ki, majd egyenesen a szállásunk felé indultunk.

– kezdte a Ripostnak Ferry.

"A társaság két tagja akkor vette észre, hogy nincsenek meg az irataik és a pénztárcájuk, amikor a recepción kérték a papírokat a bejelentkezéshez" – mesélte.

Forrás: Facebook/Sihell Ferry hivatalos oldala

A Dallamokon át műsorvezetője a barátokkal másnap reggel egyenesen meg sem állt a velencei tiszteletbeli magyar főkonzulhoz, hogy segítséget kérjenek.

"Nagyon kedvesek voltak velünk, de mivel ez csak egy kirendeltség volt, tovább irányítottak minket Milánóba, a főkonzulátusra. Pár óránk volt, hogy odaérjünk, mert 12 óráig volt ügyfélfogadás. Végül eljutottunk, de nem teljesen jártunk sikerrel.

Valószínűleg nem egyedi eset a miénk, mert öt német nő várakozott ott hasonló problémával, őket is Rialtónál zsebelték ki" – mesélte a zenész, aki azt is elárulta, nem hagyták, hogy mindez elrontsa a kint töltött napjaikat.