Ezt gondolja a Sztárban sztár versenyzője Tóth Andi visszavonulásáról

Schoblocher Barbara
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár egyik legígéretesebb versenyzője, Schoblocher Barbara jövő héten ünnepli a harmincadik születésnapját, ezért is különleges számára a heti élő show, melyben Ariana Grandeként lép a színpadra. A születésnapja alkalmából visszagondolt karrierjére és mélypontjaira, így átértékelte Tóth Andi helyzetét is, aki a héten jelentette be, hogy felhagy a zenéléssel.
Vágólapra másolva!

Schoblocher Barbara eddig mindig az élmezőnyben jutott tovább, előadásaival nemcsak a zsűrit, hanem a nézőket is lenyűgözte. A mostani feladatától azért tart egy kicsit, mert nem áll hozzá annyira közel az előadó, akit alakítania kell, de már nagyon várja az élő show-t, és persze a születésnapját is, ami épp a műsort követő napra esik.

Az énekesnő saját életkoráról és karrierjéről elmélkedve elárulta azt is, hogyan fogadta, hogy kolléganője, Tóth Andi feladja zenei karrierjét.

Sokkal többet ér ő, mint hogy egyszerű celebként kezeljék. Idegőrlő lehet egy ilyen ösztönös művésznek azzal szembesülni, hogy sokkal inkább a magánéletével foglalkoznak, mintsem a zenei munkásságával. Látom, hogy a műsorbeli zsűrizése miatt is bántják a kommentelők, pedig szerintem igenis van helye a zsűriben. Megszokott ebben a műsorban, hogy korábbi évadok dobogósait kérjék fel erre a feladatra" - fejtette ki a Borsnak a Blahalouisana énekesnője, aki visszagondolva örül, hogy kevesebb figyelem szegeződött rá fiatalabb korában, mert neki is kellett idő, hogy benőjjön a feje lágya.

"Nagyon korán került a köztudatba, és most is csak 24 éves. Elképesztően nehéz lehet ebben a korszakban ennyire rivaldafényben lenni. Pont kamaszként vizslatták minden lépését, mikor annak van itt az ideje, hogy az ember hülyeségeket csináljon. Emlékszem, hogy én mekkora változáson mentem keresztül ezekben az éveimben.

Remélem, hogy Andi megtalálja azt az utat, amiben végre igazán boldognak érzi majd magát" - zárta gondolatait Schoblocher Barbara.

Schoblocher Barbara Forrás: TV2