Kiderül az igazság: DNS-mintát küldött az önmagát Madeleine McCann-nek valló nő

Madeleine McCann, Julia Faustyna
Vágólapra másolva!
Julia Wendell, a lengyel nő, aki azt hiszi, hogy ő lehet Madeleine McCann, három DNS-mintát küldött igazságügyi elemzésre.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, szerinte a szemében lévő folt is ugyanaz, és az anyajegyük is ugyanott van. Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett.

Forrás: Madeleine McCann

A nő egy médiumhoz fordult, Dr. Fia Johanssonhoz, aki állítólag már segített az amerikai rendőrségnek eltűnt személyek ügyeiben, korábban ő beszélt az Origónak az újabb fejleményekről. Úgy tűnik, hamarosan pont kerülhet a rejtélyes ügy végére, ugyanis DNS-mintát küldött az önmagát Madeleine McCann-nek valló nő.

Dr. Johansson a RadarOnline- nak nyilatkozva elmondta, hogy Julia három DNS-mintát küldött igazságügyi elemzésre, valamint egy genetikai tesztet, hogy megállapítsák származását.

- mondta Dr. Johansson. "Jelenleg sok bizonyítékunk van arra, hogy Juliát biztosan Lengyelországba szállították."

Julia lengyelországi családja tagadta állításait. Dr. Johansson szerint az anyja és az apja is letiltotta Julia számát, és nem hajlandók saját DNS-tesztet végezni. A magándetektív és csapata Wroclawban járt (a városban, ahol állítólag Julia felnőtt), ahol nem találtak kórházi feljegyzéseket Juliáról élete első öt évére vonatkozóan. Julia azt állította, hogy nem emlékszik gyermekkorának nagy részére, és soha nem kezelték a család tagjaként a szülei vagy a testvérei.

Dr. Johansson a RadarOnline- nak nyilatkozva elmondta, hogy Julia három DNS-mintát küldött igazságügyi elemzésre, valamint egy genetikai tesztet, hogy megállapítsák származását.

"Ha azt az eredményt kapjuk, hogy brit vagy arról a területről származik, akkor folytatjuk a nyomozást Madeleine McCann után, és kommunikálunk a portugáliai nyomozókkal" - mondta Dr. Johansson. "Jelenleg sok bizonyítékunk van arra, hogy Juliát biztosan Lengyelországba szállították."

Julia lengyelországi családja tagadta állításait. Dr. Johansson szerint az anyja és az apja is letiltotta Julia számát, és nem hajlandók saját DNS-tesztet végezni. A magándetektív és csapata Wroclawban járt (a városban, ahol állítólag Julia felnőtt), ahol nem találtak kórházi feljegyzéseket Juliáról élete első öt évére vonatkozóan.

Julia azt állította, hogy nem emlékszik gyermekkorának nagy részére, és soha nem kezelték a család tagjaként a szülei vagy a testvérei.