Így érzi magát a szakítás után Szarvas Andi

Szarvas Andi
Vágólapra másolva!
Szarvas Andi nemrég elárulta, hogy három és fél év után szakított barátjával, akivel tavaly jegyezték el egymást. Az egykori szépségkirálynő eddig igyekezett visszafogottan beszélni az esetről, most azonban elárulta, hogyan érzi magát egyedülállóként és van-e új férfi az életében.
Vágólapra másolva!

Szarvas Andi elárulta, hogyan ő maga hogyan dolgozta fel a jegyessége felbontását és tanácsot is adott a hasonló cipőben járó nőknek.

"Magamból kiindulva az a legfontosabb, hogy mennyire vagy rendben önmagaddal és milyen erős a lelki világod. Nyilván ez attól is függ, mi a szakítás oka. Azonban minden esetben az önismeret az egyik kulcs, erre kell figyelni és fejleszteni. Adjunk magunknak elég időt, legyünk magunkkal türelmesek" - mondta a Farm VIP egykori sztárja, aki nem maradt magára a szakítása után sem.

Ennek köszönhetem az erős lelkierőmet, amin most én is meglepődtem mekkora" - mondta Szarvas Andi, aki sejtelmesen fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy készen áll-e az ismerkedésre.

"Szerintem, ha rendezed magadban a dolgokat, muszáj lezárni mindent, ahhoz hogy tovább tudjunk lépni. Utána viszont egy-két hónap elteltével már fokozatosan nyithatunk mások felé is" - mondta a Blikknek az egykori szépségkirálynő, akinek válaszából sejthető, hogy nem sokáig bánkódik a szakítás miatt, talán már új férfi is lehet az életében.

Szarvas Andi nemrég szakított vőlegényével Forrás: Szarvas Andi Instagram