Így vigasztalódik Tóth Andi és Marics Peti a szakítás után

Tóth Andi
Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Láthatóan teljesen másként éli meg a szakítást Tóth Andi és Marics Peti. Míg előbbi inkább a magányt választja, addig a ValMar énekese a barátaival vigasztalódik.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti szakítása annak ellenére is meglepte a rajongókat, hogy már napokkal, sőt, hónapokkal korábban voltak előjelei. Egyesek már a Sztárban Sztár adásaiban is felfedezték, hogy a két híresség egyre ridegebben viselkedik egymással - írja a Bors.

Miután Andi megerősítette, hogy szakítottak, azt is hozzátette, hogy bizony ő volt az, aki útjára engedte Marics Petit. A videóban az látszott, hogy a visszavonuló énekesnő biztos a dolgában. Olyannyira, hogy azt hihetnénk, nem is viselték meg a történtek, azonban a közösségi médiában azt látható, hogy

inkább egyedül van és kutyájával tölti minden idejét.

Legutóbb egy videót is közzétett, hogy megmutassa, milyen erős kapcsolat is van köztük: Andi egy pillanatra szomorú arcot vág, a kutyus pedig valósággal átöleli és mindent bevet, hogy felvidítsa imádott gazdáját, erről itt írtunk.

Tóth Andi Forrás: Youtube

Míg Andi a négylábú terapeutájával vészeli át ezt a nehéz időszakot, addig Peti a barátai támogatását élvezi.

A ValMar énekese az utóbbi időben rengetegszer posztol társaságból, hol étteremből, hol pedig egy-egy kisebb baráti összejövetelről.

Ebből is jól látható, mennyire másként élik meg a szakítást, ami feltételezhetően mindkettejükben mély sebet hagyott. A szakember szerint ez egyfajta gyászreakciót is előidézhet majd.

Fotó: Major Kata - Origo

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint mindenki másképp él meg egy szakítást, azonban el kell fogadnunk, hogy előbb-utóbb mélypontra kerülhetünk. Ez egy teljesen normális folyamat, ami idővel segíti elengedi a múltat.

– mondta a Borsnak korábban Dr. Makai Gábor, aki szerint ártalmas is tud lenni egy párkapcsolatban az azonos munka.

Ha nem tudnak kilépni vagy határt szabni a magánélet és a munka között, az hátrány lehet egy viszonyra, miközben összetartó is tud lenni. Aki ugyanabban a világban dolgozik, megérti egymást, ezt pedig lehet előnyükre is fordítani – tette hozzá.