Kitálalt állítólagos rokona Berki Mazsiról

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Nagyon sok negatív kritikát kap az infleunszerként is tevékenykedő Berki Mazsi, így érthető, ha ezekre nem reagál, a baj csak az, hogy akkor sem szólal meg, amikor nagyon is indokolt lenne. Egy állítólag rokona a Borsnak elmondta, miért van ez így. 
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi oldalan is bele lehet futni reklámokba, ezzel nincs is gond, a probléma csak az, hogy a követők ezekre vonatkozó kérdésire Mazsi nem válaszol - írta a Bors.

Egyesek szerint Mazsi nagyképű, már "nem hajlandó leereszkedni a pórnép közé", írják, vagy összevetik más celebekkel, akik viszont nagyon kedvesen, és úgy általában, de válaszolnak a kérdésekre.

Most meg miért mosolyog?

Egyes követőknél az is kicsapja a biztosítékot, ha Mazsinak jókedve van, mosolyog egy-egy fotón, erre született az a "kritika", hogy Mazsi Krisztiánnal volt érdekes, egyedül már nem az, de

van, aki azt sérelmezi, hogy nem olvasott olyan cikket, amiben Mazsi Krisztián hiányáról beszélne.

Azt, hogy Mazsi egyáltalán olvassa-e ezeket a hozzászólásokat, nem tudni. Hallgatásából azonban arra lehet következtetni, nem foglalkozik a negatív véleményekkel, vagy nem is jut el hozzá egyetlen gondolat sem - írta a lap.

Kitálal egy rokon

A Bors szerint Mazsi egyik rokona elárulta mi van a háttérben: "Soha nem fog válaszolni senkinek! Előbb beszéltem vele! Rokonok vagyunk. Azt mondja,

– írta.