Szabó Erika nagy titkot árult el

Szabó Erika
Vágólapra másolva!
Nemrég írtunk róla, első gyerekét várja Szabó Erika. A hírt a színésznő a közösségi oldalán osztotta meg követőivel, egy fotót is mellékelt a bejegyzéshez, amit itt lehet megnézni.
Vágólapra másolva!

Szabó Erika boldogabb talán már nem is lehetne, babát hord a szíve alatt. A kismama most elárulta, már készült az anyaságra.

Szerettünk volna közös gyermeket a férjemmel, mindent megtettünk, hogy szülők lehessünk. Hálás vagyok a sorsnak, és örülünk, hogy ez a kisbaba bennünket választott. Sokan küzdenek és várnak, de mégsem úgy alakul. Megértem azokat, akik sok nehézség árán jutnak el idáig, hiszen nekünk is idén lesz a harmadik házassági évfordulónk, egy ideje már nagyon szeretnénk babát – mondta a HOT! Magazinnak Szabó Erika, aki azt is elárulta, októberben érkezik a pici.

Forrás: Duna TV

Ebben a pillanatban minden rendben van, eddig még én sem mertem igazán beleélni magam. Most már kezdem elhinni, látom, ahogyan a testem napról-napra kismama formát ölt, és nagyon örülök. Igyekszem sokat sétálgatni (most is éppen a Margitszigeten vagyunk a kutyusommal), egészséges ételeket enni, jól lenni, hiszen már nem csak a személyes felelősségem, hogy jó dolgok történjenek velünk. Kicsit lejjebb vesszük a tempót, belassulunk a férjemmel. Vissza kell csavarni a dolgokat, befelé figyelni, hogy kifelé még többet tudjak adni... Különleges tavasz ez nekünk is a férjemmel, sőt az egész családnak. Izgalmakkal teli időszak az életemben, olvasgatok, hogy mikor mi történik a testemben" - zárta a színésznő.