Hihetetlen, mire készül Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Alig pár hete tért haza az Ázsia Expressz ötödik évadának a forgatásáról Mikes Anna és Krausz Gábor, hamarosan ismét egy közös kalandban vesznek részt.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo beszámolt, nemrég véget ért az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, amelynek során a Fülöp-szigeteken és Tajvanon kalandoztak a szereplők, köztük Krausz Gábor és Mikes Anna. A séf és a táncosnő kapcsolata viszonylag frissnek számított az induláskor, így sokan aggódtak, hogy kilépve a komfortzónájukból együtt maradnak-e. Egy ideje itthon vannak, azonban az időeltolódás nagyon megviselte a Dancing with the Stars táncosát. 

"Sokkal nehezebben megy az időátállás, mint vártam. 

Néha még mindig keresem a helyem. 

Előfordul, hogy napközben ásítok egy nagyot, vagy az ott megélt dolgokon töprengek. Ma már tudom, inkább pszichésen nagyobb feladat ez, mint fizikailag - magyarázta.

Ugyan még csak pár hete tért haza a sztárpár Magyarországra, máris az első közös nyaralásukat tervezik, amire izgatottan készülnek. 

Szeptemberig gyakorlatilag teljesen be vagyunk táblázva. De azért a kikapcsolódásra is igyekszünk időt szakítani. 

Többször is ’elszökünk’ majd egy rövidebb időszakra pihenni. 

Annyit elárulhatok, hogy az egyik legjobban várt úti cél a mediterrán térség lesz” - fejtette ki a Best magazinnak.

Hiányzott neki Magyarország

Mikes Anna a hazaérkezés után rögtön bevetette magát a munkába, és habár jól érezte magát Ázsiában, hiányzott neki szeretett hazája.

 

Nagyon jó itthon lenni, egyébként is Magyarország-rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon.

Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba. Nagyon hiányzott a tánciskolám, a tanítványaim, nagyon vártak engem és én is őket. A családom és a barátaim elképesztő szeretetközeget adnak nekem, most az időmenedzsment okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a munka mellett hogyan tudok a szeretteimmel találkozni és mindenkivel elegendő időt eltölteni" - hangsúlyozta. 

Saját bevallása szerint gépüzemmódba kapcsolt, de mint mondja, ezt egy cseppet sem bánja, mivel nagyon szereti a munkáját.

"Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám, és ott folytathatom, ahol abbahagytam. 

Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt, és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor

 - mesélte korábban.