Új fotói bizonyítják, még mindig egyedül él Király Viktor

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Már több mint egy hónapja derült ki, hogy Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassága hullámvölgybe került. Az énekes a találgatások elkerülése végett elismerte, hogy igazak a hírek és dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatot. Azóta egy romantikus utazáson is voltak, viszont nagyon úgy tűnik, hogy az sem oldotta meg a problémájukat.
Vágólapra másolva!

Még mindig egyedül élhet Király Viktor, bár a szétköltözés tényét sosem erősítette meg egyik fél sem. A párhoz közel álló forrás árulta el korábban, hogy állítólag Király-Virág Anita és kisfiuk, Kolen költöztek el a közös otthonból, az énekes így egyedül maradt a házban.

Az biztos, hogy dolgoznak a kapcsolatukon, hiszen Király Viktor többször is elvitte feleségét vacsorázni és a nő születésnapját is együtt töltötték. Aztán együtt is elutaztak Isztambulba, de egy videón kívül nem mutattak magukról közös felvételeket, ahogy azóta sem.

Most Király Viktor árulta el saját magát, amikor főzős videót töltött fel egy ideiglenesen elérhető Instagram-történetbe, ahol bemutatta, hogy milyen volt az elképzelése és mi lett belőle valójában. A zenész az odaégetett fogás után megállapította, hogy szerencsésebb, ha az ételrendelést választja a jövőben - figyelt fel a Ripost Király Viktor bejegyzésére, ami azóta már eltűnt, de a linkre kattintva megtekintheti az ételről készült fotókat.

Király Viktor és Virág Anita Forrás: Instagram/Virág Anita