Már együtt is dolgozik Marics Peti és az új barátnője

Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Marics Peti újdonsült barátnője nemcsak a színházban, de a ValMar új klipjében is szerepet kapott.
Vágólapra másolva!

Marics Petit és új barátnőjét a lány egyik kollégája buktatta le, hiszen kiderült, hogy a színésznő a fiút meghívta az egyik színházi előadására. Azt is tudni, hogy korábban egy szülinapon is közösen vettek részt, illetve egyre több időt töltenek együtt, így a színházi berkeken belül is régóta pletykáltak róluk.

Nagyon úgy néz ki, hogy Peti a 24 éves Kovács Gyopár oldalán találta meg a boldogságot. Korábban már láthattuk, hogy a színésznő felbukkan a ValMar klipjében menyasszonyként, sőt sokan azt állították, a kitalált jelenetben Petivel áll oltár elé.

A jelek szerint nem az volt az utolsó közös forgatásuk,

ugyanis Gyopár egy elképesztően dögös szerelésben jelentkezett be a duó újabb videóklipjének forgatásáról.

Az Instagram-sztorijából jól látszik, hogy ugyanazon a helyen pózol, mint ahol a fiúk új daluk klipjét vették fel. Mindemellett a lány haját készítő fodrász is kirakott a sztorijába egy videót, amelyen Petiék is feltűnnek a kamera előtt, a háttérben a zöld ruhás Gyopárral. Milán elárulta a közösségi oldalán, hogy a 100 lány című dalhoz készült a klip, de ma debütál egy másik is Túl nagy falat címmel. Utóbbiban szintén szerepet kaphatott, ugyanis Peti posztjában egy hasonlóan extrém, zöld összeállításban suhan el a háttérben - szúrta ki a Blikk.