Kiderült, mi történt Király Viktor és felesége között

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban írtunk, Király Viktor és Király-Virág Anita házassága válságba jutott. Pontosan nem tudni, hogy miért és mióta tart a válságos helyzet a kapcsolatukban, a zenész egyszer szólalt meg a történtekről, ekkor elismerte, hogy dolgozniuk kell a házasságukon. Azóta sem tudni, hogy hányadán állnak, de egyelőre úgy fest, hogy felesége nagyon jól érzi magát Király Viktor nélkül is. Most egy ismerős szólta el magát arról, mi van köztük valójában.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és Király-Virág Anita kapcsolata tavaly romlott meg, miután a zenész hazatért az Ázsia Expressz forgatásáról. Bár sosem erősítették meg, hogy külön költöztek, de minden jel erre utal. Sokan aggodalommal figyelik, hogy mi lesz a házaspár sorsa, akinek egy közös kisfia is van.

A házaspár bejegyzései arról árulkodnak, hogy nem igazán próbálkoznak már a kapcsolatuk helyrehozásán, de korábban nagyon igyekeztek. Együtt is elutaztak egy közös nyaralásra Törökországba, a zenész pedig sokat hívta randevúra feleségét, akit ajándékokkal is elhalmozott. Egy ideje azonban nem látni közös képeket, sem arra utaló jeleket, hogy együtt töltenének időt.

Többen felfigyeltek arra a fotóra is, mely alatt Horváth Éva írt egy arcpirító kommentárt is Király-Virág Anitának, akit Cipruson fotózott egy rejtélyes személy. Az erre adott reakciója még gyanúsabbá tette a helyzetet, Király-Virág Anita csak egy elpirulós hangulatjellel reagált Horvát megjegyzésre, miszerint kíváncsi lenne a fotósra is, aki a merész képeket készíti a csinos anyukáról. Ezt követően sokan találgatni kezdték, vajon van-e új férfi az életében.

Most egy ismerősük véletlenül szólta el magát a házaspárról, akik már az elejétől fogva próbálják titokban tartani, hogy külön költöztek egymástól. Többen is azt gondolták, hogy Király-Virág Anita visszaköltözött Kecskemétre, ahol született, de az ismerősük erre reagálva árulta el, hogy az anyuka nem vidéken lakik, hanem Budapesten, viszont nem a zenésszel közös otthonukban. Ezt megerősítették a házaspárról azok is, akik a közös otthonuk közelében laknak. A szomszédságnak ugyanis feltűnt, hogy nem látják őket együtt a környéken, pedig korábban sokat sétáltak együtt, amikor kisfiukat babakocsiban tologatták.

Király Viktorékat nem látják együtt a közös házuk környékén Forrás: Instagram