Vágólapra másolva!
A fitneszguru ha nem is a nulláról, de nagyon az elejéről lesz kénytelen újraépíteni karrierjét a Gazdasági Versenyhivatal döntése után - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Miután a GVH 40 millió forintra büntette Schobert Norbi birodalmát, a fitneszguru úgy döntött, kiszáll az egészséges életmód bizniszből.

Visszatérés a tornához

Bevallom, nagyon furcsa érzés, hogy 20 év után más irányítja azt a birodalmat, amit szerettem volna örökül hagyni a gyermekeimre, az ő gyermekeikre és a későbbi generációkra - miondta a Frizbiben a fitneszguru. De tovább lépünk és megyünk tovább, csak éppen az irány változik meg számomra némiképp. Mostantól a fő célom, hogy támogassam Rékát és közösen létrehozzuk az ő videótárát.

– mondta Norbi, aki a mostani vesztes helyzetben is igyekszik meglátnia a jót.

Az életét köszönheti az igazságtalanságnak

Az Update-ból nyugdíjba mentem, de mint Norbi, még van pár erős évem. Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje, vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül - mondta Hajdú Péternek.

Szükségem van az emberek szeretetére és arra, hogy folyamatosan menetben legyek. Képtelen lennék arra, hogy csak úgy legyek és ne csináljak semmit. Ha édesanyám, a feleségem és a gyermekeim boldogok, akkor az én életem teljes tud lenni anélkül is, hogy egy cégbirodalmat irányítsak. Ha most belegondolok,