A TV2 kamerái előtt omlott össze Megyeri Csilla - videó

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla megmutatta a monokliját. Erőt szeretne meríteni a történtekből mások megsegítéséhez
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Megyeri Csilla durva bántalmazás áldozatává vált az idei Campus Fesztiválon, melyről két hét eltelte után tud nyíltan beszélni. Korábban egy bejegyzést már közzétett az esetről, de valódi részleteket csak most árult el a TV2 riporterének. Azonban Megyeri sem számított arra, milyen nehéz lesz erről a kamerák előtt megszólalnia.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla a Tényeknek adott interjúban elárulta, hogy mi fáj a sebein kívül leginkább számára, miután olyan durván megverték őt a Campus Fesztiválon. Az egykori tévés elmondta, hogy három napig csak aludt és sírt, semmire nem volt képes. Leginkább az fáj számára, hogy annyi ember előtt nyilvánosan megalázták, majd szégyenérzetét tovább erősítették a rossz indulatú kommentelők, akik szerint Megyeri megérdemelte, hogy így elbántak vele.

Kezdtem azt érezni - nem azt, hogy én vagyok a hibás, mert tudom, hogy nem -, vajon mit kellett volna másképp csinálnom, hogy minden másképp alakuljon, és saját magamat bántottam, ostoroztam" - mondta könnyek között Megyeri Csilla, aki sokáig magát is okolta a történtekért. De ma már tudja, hogy ez egy társadalmi probléma, bárkivel megtörténhet, ezért fontos, hogy egyre többen felfigyeljenek a bántalmazás kérdésére.

Zavart az igazságtalanság, mert nekem nagyon nagy az igazságérzetem" - magyarázta az egykori műsorvezető a Tények riporterének, majd azt is elmondta, hogy mindent megtesz azért, hogy hasonló helyzetben lévőknek segítséget tudjon nyújtani, ha ő maga már készen áll rá.