Csókolózás közben készült fotón mutatta meg új barátját Schobert Lara

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is írtunk, Schobert Larának új barátja van, akit eddig rejtegetett a nyilvánosság elől. Azt is nemrég vallotta be, hogy szakítása után újra rátalált a szerelem, és arról is beszélt, hogy egyre komolyabbra fordul közöttük a dolog. Most úgy döntött, hogy meg is mutatja a szíve választottját a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Schobert Lara elég egyértelmű fotón mutatta meg, hogy új párja van, aki a pletykák szerint egy tőle tíz évvel idősebb sportoló. A híresztelések igaznak bizonyultak, ugyanis egy labdarúgóval alkot egy párt, akit eddig nem szívesen mutatott meg a követőinek sem, most mégis úgy döntött, hogy világgá kürtöli a boldogságát. Nem is akármilyen képpel, hanem egy romantikus fotóval, melyen épp csókot váltanak egy sportpálya szélén.

Bár a férfi kilétéről még nem árult el többet, de egy távoli fotón is megmutatta, hogy barátjának szurkol egy meccs közben. Korábban kiderült, hogy miatta nem utazott el a családi nyaralásra szüleivel és testvéreivel, hiszen regeteg időt töltenek együtt, szinte már nála is lakik a fiatal lány, aki jelenleg fitneszedzőnek tanul, mivel szeretne Rubint Réka nyomdokaiba lépni.

Schobert Lara romantikus fotón mutatta meg új barátját Forrás: Schobert Lara Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.