Durva kritikát mondtak L.L. Juniorról Sebestyén Balázsék

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Múlt héten botránkoztatta meg az embereket L.L. Junior és G.w.M, akik elképesztő sebességgel száguldottak át a Petőfi hídon, melyről egy videót is megosztottak. Illetve L.L. Junior osztotta meg a közösségi oldalán egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben, ami eljutott a rendőrséghez is, így a hatóságok hivatalból elkezdték kivizsgálni az esetet. Az eset híre eljutott Sebestyén Balázsékhoz is, akik reggeli műsorukban fejtették ki véleményüket a történtekről.
Vágólapra másolva!

Durva kritikát fogalmazott meg Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János a reggeli rádióműsorukban L.L. Junior gyorshajtásáról, mely megbotránkoztatta a nyilvánosságot. A műsorvezetők magán a kihágáson is méltatlankodtak, hiszen 130-as sebességgel haladni a belvárosban életveszélyes minden közelekdésben résztvevőre tekintettel. Másrészt ők sem értik, hogy L.L. Junior ezt hogyan videózhatta le, majd hozhatta nyilvánosságra a közösségi oldalán.

G.w.M és L.L. Junior komoly bajba kerülhetnek Forrás: YouTube

L.L. Junior nemcsak magát, hanem G.w.M-et is kellemetlen helyzetbe hozta, amikor ő maga 100 km/h-ás sebességnél előkapta mobiltelefonját, hogy felvegye, hogy zenésztársa nála is gyorsabban, 130-al hajt át a hídon. Nemcsak a sebesség, hanem a vezetés közbeni telefonozás önmagában is életveszélyes, ezért sem megelpő, hogy a videó durva indulatokat váltott ki az emberekből.

Sebestyén Balázsék szerint G.w.M-re való tekintettel sem lett volna szabad nyilvánosságra hozni a felvételt, de eleve nem kellene száguldozni sehol, hiszen nemrég történt már hasonló okból halálos baleset. A rádiósok azt is kifogásolták, hogy L.L. Junior ahelyett, hogy elnézést kért volna és elismerte volna, hogy hibázott, elkezdett ujjal mutogatni másokra, egyáltalán nem kezelte jól a helyzetet, amikor megtudta, hogy eljárás indult ellene.

- fogalmazott Rákóczi Ferenc, majd Vadon János még durvábban nekiment a két rappernek.

Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb, nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni meg mennyit jótékonykodsz. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs?" - véleményezte Vadon János L.L. Junior és G.w.M botrányos magatartását.

Vadon János és Sebestyén Balázs durván kritizálták a két rappert Forrás: RTL Klub