Tóth Andi túlzásba esett, egy ártatlan embert szégyenített meg

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tóth Andi egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagjával veszekedett a közösségi oldalán. A visszavonult énekesnő ügyvéddel is fenyegette a nőt, aki szerinte szándékosan akarta lerombolni az új ruhamárkájának jóhírnevét, és azt állította, hogy hazudik. Tóth ennyinél nem állt meg, a ruháit forgalmazó üzlet biztonsági kamerájának felvételét is közzétett a nőről, aki most megszólalt a botrányról.
Vágólapra másolva!

Sokan szidják Tóth Andit egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban, ugyanis szerintük átlépett egy határt, amihez semmi joga nem volt, ugyanis egy biztonsági kamera felvételét tette közzé egy civil nőről, akiről feltételezte, hogy ő a Tinkerbell nevű felhasználó, akivel konfliktusa volt. Ezzel Tóth Andi személyiségi jogokat sértett, akár bírósági ügy is lehet belőle, ha a felvételen látható nő felismeri magát és úgy dönt, hogy jogi lépéseket kíván tenni.

Ráadásul a Tinkerbell nevű felhasználó is reagált Tóth Andi dühkitörésére, és biztosan állítja, hogy nem ő van a felvételen, így a visszavonult énekesnő egy ártatlan nőt alázott meg nyilvánosan, amikor megosztotta a biztonsági kamera felvételét.

Sajnos pontos időpontot nem tudok, hogy hány órakor történt. De mindenesetre elgondolkodtató, hogy bemegy az ember egy boltba vásárlási szándékkal, majd aztán Tóth Andi oszt meg róla biztonsági kamerás felvételt, amit a hatóságoknak erős indok esetén is mindenféle papírok után adnak ki! Szerencséd, hogy nem én vagyok a képen" - reagált a bulvártémákkal foglalkozó csoportban a Tinkerbell nevű felhasználó, akinek sokan igazat adnak a történtekkel kapcsolatban, a kommentelők nagy része szerint Tóth Andi ezzel túl messzire ment.

Tóth Andi túl messzire ment, amikor nyilvánosan megalázott egy ismeretlen nőt Forrás: Tóth Andi Instagram