Óriási a botrány Valkusz Milán és Marics Peti koncertje miatt

EFOTT, 2023, Velencei-tó, Sukoró, fesztivál
Sukoró, 2023. július 13. Marics Péter (b) és Valkusz Milán a Valmar együttes koncertjén az EFOTT fesztivál első napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én este. A fesztivált július 12-16. között rendezik a Fejér vármegyei településen. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő hírről számolt be közösségi oldalán Valkusz Milán, a ValMar énekese. A csapat igen nehéz helyzetbe került a jövő januári Aréna-nagykoncertre szóló ValMar-jegyek miatt.
Vágólapra másolva!

Az énekes bejegyzéséből kiderül, hogy a cég, ami a jegyértékesítést elkezdte, nem volt felkészülve ekkora rohamra, ezért sokan közel négy órán át folytattak komoly küzdelmet azért, hogy megvehessék a várt jegyeket, mások pedig el sem tudták érni az oldalt.

– kezdte bejegyzésében Valkusz Milán, aki ezután azt osztotta meg, hogy a cég, amelyet a jegyértékesítéssel megbíztak, képtelen volt teljesíteni a feladatát.

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

- írta Valkusz Milán, aki eztán arról is szót ejtett bejegyzésében, hogy egy másik céget bíznak meg a jegyek értékesítésével a továbbiakban, de aki többórás küzdelemmel már megvette a jegyét, az is érvényes a januári bulira.