Súlyos dologgal vádolja testvére Meghan Markle-t

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek Sussex hercege és hercegnéja körül, akiket most Meghan Markle féltestvére perelt be a 2021-es Oprah-interjú miatt. A hercegi pár az utóbbi időben ki sem lát a botrányokból, először a dokumentum-sorozatuk, majd Harry herceg életrajzi könyve miatt. Most azonban komoly vádakkal kell szembenézniük korábbi kijelentéseik miatt.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, nem csak Marklet, hanem férjét is ki fogják hallgatni abban a rágalmazási perben, melyet felesége féltestvére, Samantha Markle "rágalmazásért és ártó valótlanságokért" indított Meghan Markle ellen.

Az 58 éves, kerekesszékes nő, szklerózis multiplexben szenved és azért haragudott meg a hercegnéra, amikor az azt állította Oprah Winfreynek, hogy egyedüli gyerek, ezzel megalázva testvérét.

Samantha Markle szerint testvére bizonyíthatóan hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett a nyilvánosság előtt, ezzel megalázva őt az egész világ előtt és szégyennek, gyűlöletnek volt kitéve emiatt.

A Meghan Markle által benyújtott indítványt, mely arról szólt, hogy a perben ne tehessenek tanúvallomást, a bíró azonnal elutasította. A hercegné indítványa bizonyítja, hogy sejti, neki is van félnivalója az ügyben, melyet az után indított Samantha Markle, miután megjelent a már fentebb említett dokumentum-sorozat és Harry herceg életrjazi könyve - írja a BBC.

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfreynek adott interjút 2021-ben, miután elhagyták a királyi családot Forrás: CBS