Nem csillapodnak a kedélyek Sussex hercege és hercegnéja körül, akiket most Meghan Markle féltestvére perelt be a 2021-es Oprah-interjú miatt. A hercegi pár az utóbbi időben ki sem lát a botrányokból, először a dokumentum-sorozatuk, majd Harry herceg életrajzi könyve miatt. Most azonban komoly vádakkal kell szembenézniük korábbi kijelentéseik miatt.

Úgy tűnik, nem csak Marklet, hanem férjét is ki fogják hallgatni abban a rágalmazási perben, melyet felesége féltestvére, Samantha Markle "rágalmazásért és ártó valótlanságokért" indított Meghan Markle ellen.

Az 58 éves, kerekesszékes nő, szklerózis multiplexben szenved és azért haragudott meg a hercegnéra, amikor az azt állította Oprah Winfreynek, hogy egyedüli gyerek, ezzel megalázva testvérét. Samantha Markle szerint testvére bizonyíthatóan hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett a nyilvánosság előtt, ezzel megalázva őt az egész világ előtt és szégyennek, gyűlöletnek volt kitéve emiatt.  

A Meghan Markle által benyújtott indítványt, mely arról szólt, hogy a perben ne tehessenek tanúvallomást, a bíró azonnal elutasította. A hercegné indítványa bizonyítja, hogy sejti, neki is van félnivalója az ügyben, melyet az után indított Samantha Markle, miután megjelent a már fentebb említett dokumentum-sorozat és Harry herceg életrjazi könyve - írja a BBC.

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfreynek adott interjút 2021-ben, miután elhagyták a királyi családotForrás: CBS