Testőrök vigyáznak a napokon belül börtönbe vonuló Lagzi Lajcsira

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk börtönbe kell vonulnia Lagzi Lajcsinak, akit közműlopásért ítélt el a bíróság. Az eddigi információk alapján feburár 15-én, azaz jövő hét szerdán kezdi meg 3 és fél éves büntetésének letöltését a kecskeméti börtönben, bár ezt még maga a trombitás nem erősítette meg. Most olyan nagy az érdeklődés Lagzi Lajcsi iránt, hogy őrszolgálatot kellett fogadnia birtokára az őt háborgatók ellen.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi utolsó pár szabadlábon töltött napján valódi látványosság lett és elmondása szerint nemcsak újságírók, de civilek is folyton megjelennek a birtokán és ott fotózkodnak.

Korábban kijelentettem, hogy visszalépek a szereplésektől és a nyilatkozatoktól, de több olyan írás is megjelent rólam a médiában, amiket egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül" - panaszolta a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki kitért a konkrét válasz alól, amikor rákérdeztek, hogy valóban február 15-én kell-e bevonulnia.

"Ezzel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy minden törvényben rögzített kötelezettségemnek és előírásnak megfelelően készülök az előttem álló eseményekre. De ennél többet semmiképp nem szeretnék mondani, pedig hallottam én már olyan információkat is magamról, hogy a hajam az égnek állt" - mondta a korábban ítélete ellen tiltakozó Lagzi Lajcsi, aki eleinte nagyon bizakodó volt, hogy megússza a letöltendőt.

"Nemcsak a tévéstábok szeretnének a házamnál forgatni, hanem egyre több civil is megjelent. Valószínűleg azt gondolhatták, hogy még utoljára megnéznek engem vagy a birtokot, amit árulok. A ház maga körbe van kerítve, de a hatalmas birtok nincs, s noha ki van írva, hogy magánterület, gond nélkül arra furikáznak és fotózkodnak vadidegen emberek.

Elhiszem, hogy nagy élvezet a katasztrófaturizmus, de ez az én katasztrófám..." - zárta gondolatait Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi hamarosan börtönbe vonul Frizbi TV