Így gúnyolódnak Kiszel Tünde lányán

Donatella hunyadi
Vágólapra másolva!
A modell mára már megbékélt édesanyja ismertségével.
Vágólapra másolva!

„Hét-nyolc éves lehettem, amikor behoztak az osztálytársaim a suliba egy újságot, aminek a címlapján édesanyámmal ketten szerepeltünk.

Kinevettek, kigúnyoltak, és kérdőre vontak, hogy én miért vagyok az újságokban, és ők miért nem?

Aztán én is elkezdtem gondolkozni ezen, majd minden felmerülő kérdést otthon kibeszéltem édesanyával, így tudtam túlélni a megrázkódtatásokat" – árulta el a Best magazinnak Hunyadi Donatella. A 21 éves modell már egészen korán, tíz évvel ezelőtt elhatározta, hogy nem vesz részt anyja naptárfotózásain, és azóta is csak ritkán szerepelnek együtt.

Forrás: instagram.com/donatellahunyadi


„Jobb szeretnék Hunyadi Donatellaként, mintsem Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. Tizennégy éves koromban leszerződtem Magyarország egyik legnevesebb modellügynökségéhez, és négy éven keresztül Kajdi Csaba egyengette a karrieremet. Később szabadúszó lettem, és több neves lapnak, többek között az olasz Vouge-nak is dolgoztam. A modellkedés mellett pedig énekelek, a Zeneakadémián tanulok klasszikus zenét, és legtöbbször templomokban szoktam fellépni. Úgy érzem, mára sikerült kilépnem édesanyám árnyékából" – mondta Donatella, aki szerint édesanyja mindig odafigyelt arra, hogy egyensúly legyen a civil életük és a nyilvános szereplések között. A modell nemcsak szakmailag, a magánéletében is úgy tűnik, hazatalált. Lehet, hogy megtalálta az igazit?

Lapozzon, a cikk a következő oldalon folytatódik!