Megrázó dolgot árult el gyerekkoráról a népszerű magyar énekes

Czutor Zoltán
Vágólapra másolva!
A Belmondo zenekar énekese, Czutor Zoltán egy megrázó történetet osztott meg gyerekkorából, melyről még ma is nehéz beszélnie. Az 53 éves zenész már maga is hatszoros édesapa, így még fájóbb számára visszaemlékezni arra, ami történt a családjával. 
Vágólapra másolva!

Czutor Palik László műsorában beszélt a családjáról és emlékezett vissza a gyerekkori traumára, melyet azóta sem sikerült teljesen kihevernie. Az énekes már kiskamasz volt, amikor édesanyja magára hagyta őt az édesapjával, míg másik gyerekét magával vitte Ausztráliába. 15 évesen nem értette, hogy miért tett vele ilyet az édesanyja, nagyon megviselte őt ez az időszak.

Ők kimentek Jugoszláviába, onnan Ausztriába, és csak akkor közölte a családdal, hogy hol van, amikor már Ausztráliában volt" - emlékezett vissza Palik Lászlónak az énekes, akinek fogalma sem volt arról, hogy mit tervez az édesanyja.

Czutor Zoltán és kislánya Forrás: Bors

„Annak inkább csak az köszönhető, hogy bennem ragadt egy szinte állandóan ott pislákoló bizonytalanság, hogy elveszíthetem azt, amit szeretek" - mondta a történtekről Czutor, aki mai napig érzi ennek a traumának a hatását és hat gyereke sem tudja vele elfeledtetni a történteket.

Az énekes elárulta, hogy később még több titokra derült fény, amiről sem ő, sem a testvére nem tudott és magyarázatot adott a történtekre.

"Mint később kiderült, ők elváltak, de ezt se akarták megosztani velünk. Arról nem tudtunk a testvéremmel, hogy elváltak" - mondta Czutor Zoltán, aki több év elteltével kapott válaszokat édesanyjától, hogy miért hagyta el őt és édesapját.

Apukám sem tudta, hogy mi van. Mint később kiderült, azért nem tudtam én ezt meg anyukámtól, hogy nehogy megosszam ezt az információt apukámmal, mert ő megakadályozta volna – emlékezett vissza az énekes, aki hat év elteltével láthatta újra az édesanyját, aki végül egy betegség miatt költözött haza Magyarországra.