Megszólalt az Origónak az önmagát Madeleine McCann-nek valló nő szóvivője

court police Vertical HEADSHOT LITTLE GIRL DISAPPEARANCE
An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Julia Wendell napok óta világszerte a címlapokon van, mióta azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A McCann család DNS-tesztet kér tőle, a nő pedig azóta egy médiumhoz fordult, Dr. Fia Johanssonhoz, aki állítólag már segített az amerikai rendőrségnek eltűnt személyek ügyeiben. Az Origo megkereste a nőt, aki nyomozóként és szóvivóként is segíti a lengyel lányt, Dr. Fia Johansson pedig részletesen beszámolt a rejtélyes ügy fejleményeiről.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, szerinte a szemében lévő folt is ugyanaz, és az anyajegyük is ugyanott van. Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett.

A nő egy médiumhoz fordult, Dr. Fia Johanssonhoz, aki állítólag már segített az amerikai rendőrségnek eltűnt személyek ügyeiben, most ő beszélt az Origónak az újabb fejleményekről.

Az iráni születésű, Egyesült Államokban élő híres látó többek között titkosszolgálatok munkáját segíti sikerrel, de rengeteg hollywood-i sztár is jár hozzá. A pszichológus lelkesen nyomoz, azt mondta, csapatával napok óta nem alszanak. Nagyon fontosnak tartja, hogy akárki is a lány édesanyja, a lelki gondokkal küszködő Julia végre megnyugodhasson.

Dr. Fia Johansson a lengyel Julia Wendellel közös élő bejelentkezésében üzent annak a nőnek, aki felnevelte a lányt.

A médium az Origónak megerősítette, arra kérte az asszonyt, hogy ő vagy valaki a családból menjen el egy DNS-tesztre és tárgyaljanak velük.

Forrás: Instagram/iammadeleinemcann

A kérdés szerinte már nem az, hogy Julia Madeleine McCann-e, a Portugáliában tizenöt éve eltűnt kislány, hanem az, hogy a nő, aki felnevelte, Julia édesanyja vagy sem.

„A családnak van egy rajongói oldala, de nem kommunikálnak velünk.

Azt mondta a család, hogy megmutatják Julia születési anyakönyvi kivonatát, de nekünk az nem elég, azt bárki tud gyártani. Édesanyaként azt gondolom, ha nekem azt mondja a gyerekem, hogy nem vagyok az anyja, minden erőmmel bebizonyítom, hogy igenis én vagyok. Ő ennek pontosan az ellenkezőjét teszi" – mondta az Origónak Dr. Fia Johansson, aki a Madeleine ügyön is dolgozott nyomozóként.

Forrás: Instagram/iammadeleinemcann

A McCann család egyik megbízott detektívje, Francisco Marco szerint Julia nem Madeleine. Ugyanezt állítja egy arcfelismerő szakértő is, Simone Malik, aki lerajzolta, szerinte hogyan nézne ki ma az angol lány.

- mondta Dr. Johansson, aki azt is hangsúlyozta, vannak bizonyítékaik.

Lapozzon, a cikk a második oldalon folytatódik!