Újra kellett tanulnia beszélni, járni, írni és olvasni is a mulatós sztárnak

Sláger Tibó
Vágólapra másolva!
Szinte napra pontosan egy éve került kórházba harmadik agyvérzése miatt Sláger Tibó. A mulatós sztárnak újra kellett tanulnia írni, olvasni, járni. Most őszintén beszélt a történtekről.
Vágólapra másolva!

"A 2022-es évem nem indult szerencsésen, úgy fogalmaznék, hogy egy kis baleset történt velem. Sztórkot kaptam, ráadásul már harmadszor. Sokkal súlyosabb volt, mint az első kettő, ugyanis

Nem kívánom senkinek mindazt, amin keresztül mentem, nem szívesen emlékezem rá" – kezdte a Ripostnak a dalszerző-énekes.

Sláger Tibó Forrás: Sláger Tibó/Facebook

"A feleségem kitartó és áldozatos munkájának köszönhetően sikerült szépen, lassan felépülnöm, az isteni gondviselés újra rám mosolygott, ma már csak egy rossz emlékként gondolok azokra a keserves hetekre" – vallotta be őszintén.

"Megtanultam feladni az olyan dolgokat az egészségem érdekében, amihez korábban ragaszkodtam. Rájöttem, hogy ezek nem is olyan nélkülözhetetlenül fontosak, pláne nem mindenáron. Az élet egy csoda, ajándékként élem meg minden percét" – mondta. "Kijelenthetem, hogy kirobbanó formában vagyok, aktívan csinálom a televíziós műsorokat, és nemrég óriási öröm ért, átvehettem a harmadik platinalemezemet. Mindezt a közönségemnek köszönhetem, akiknek a nehéz időszakban is megtapasztalhattam az együttérzését" – fűzte hozzá a mulatós sztár.