Szenved a magyar énekesnő, ijesztő dolgokról ír

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Krizsán Lili aggasztó bejegyzést tett közzé az Instagramon, hosszan írt arról, hogy mennyire szenved, milyen rossz lelkiállapotban van épp.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek! énekesnőjét, Krizsán Lilit anorexiával kezelték kórházban, de azóta sincs jól lelkileg, amiről szokatlan őszinteséggel írt az Instagramon:

"Próbálok fejlődni, jobb lenni, mindennap küzdeni egy szebb életért... Tettem sok mindent, amit bánok, és van sok minden, amin változtatnom kell... rengeteget hibáztam... Amióta kijöttem a kórházból, semmim és senkim nincs..." – kezdte, majd a betegségéről, hajléktalanságról, rossz és veszélyes munkákról is írt.

"Kitartok és itt leszek... fel fogok érni a hegy csúcsára... boldog leszek... boldog... ha sokan nem is szeretnék. Boldog leszek" – zárta egy kommentben. A mondandójának tehát még pozitív is a kicsengése, a Blikk által megkérdezett klinikai szakpszichológus szerint azonban nem szabad elbagatellizálni, akár segélykiáltás is lehet.

Krizsán Lili Forrás: Krizsán Lili/Instagram

A lap magát az énekesnőt is megkereste, aki így beszélt az állapotáról: "Azt gondolom, még nem vagyok depressziós, de azon már elgondolkodtam, hogy szakemberhez fordulok. Azért látom még a fényt az alagút végén, de valóban nagyon nehéz egyedül megbirkóznom azzal, hogy talán örökre én leszek az a beteg lány, akit kórházban kezeltek. Pedig meggyógyultam, és lennének terveim, de már nem tudom, van-e értelme bárminek is... Egy pizzériában dolgoztam, de már az a munka sincs. Az a baj, hogy

Mindenki elpártolt mellőlem, a barátaim nem igazán értették, min megyek keresztül, ezért nem is nagyon hoztam fel előttük ezt a témát, így szép lassan óhatatlanul eltávolodtam mindenkitől. Most anyuéknál vagyok Siófokon, de persze ez sem egészséges helyzet, hiszen a saját lábamon kell megállnom. Szeretnék énekelni és a médiában dolgozni akár riporterként, azt csinálni, amit szeretek. Csak ilyenkor mindig eluralkodik rajtam az érzés, hogy van-e értelme bárminek is, ha úgyis mindig megkapom ugyanazt a bélyeget" – mondta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!