Élete végén már csak a droggal törődött George Michael

George Michael
(FILES) This file photo taken on June 26, 2007 shows British singer George Michael performing during a concert in Amsterdam. British pop star George Michael, who rose to fame with the band Wham! and sold more than 100 million albums in his career, has died aged 53, his publicist said on December 25, 2016. "It is with great sadness that we can confirm our beloved son, brother and friend George passed away peacefully at home over the Christmas period," the publicist said in a statement. / AFP PHOTO / ANP / EVERT ELZINGA
Vágólapra másolva!
George Michael utolsó évéről mesélt egy barátja, szerinte a zenész addigra már teljesen a drogok rabjává vált.
Vágólapra másolva!

A George Michaelről készülő brit dokumentumfilmről esett szó az ITV reggeli műsorában, a Good Morning Britainben, ahol az egyik műsorvezető, Richard Madeley is felelevenítette pár emlékét a 2016-ban meghalt énekesről.

George Michael a színpadon 2007-ben Forrás: AFP/Evert Elzinga

Mint kiderült, sokáig jó barátok voltak, George Michael azonban az élete utolsó évére már mindenkitől eltávolodott: "Szomorú, de mindannyiunktól elvették a drogok. Borzalmas volt az utolsó év, amikor nem vette fel a telefont, nem beszélt senkivel, és egyre-másra érték a különös balesetek, mint amikor hajnali háromkor törte össze a kocsiját száguldozás közben" – mondta Madeley.