Nagy titkot árult el Majka

Zsákbamacska, TV2, sajtóesemény, produkció, műsorvezető, Majka, Pápai Joci
Majka
Vágólapra másolva!
Majka számára nem csupán munka lesz a Zsákbamacska című műsor vezetése, a rapper szívéhez ugyanis igencsak közel áll a szerencsejáték.
Vágólapra másolva!

"Számomra a szerencsejáték elsősorban a szórakozásról szól: imádok ülni az asztalnál, froclizni a többieket, semmitmondó, férfias témákról beszélgetni, és akkor semmi mással nem foglalkozni, csak a játékkal.

Azt viszont ki merem mondani, hogy a szerencsejátékból inkább pozitívan jövök ki, ami elsősorban annak köszönhető, hogy leginkább kártyázom, amiben jó vagyok" – árulta el Majka, aki – az életére visszatekintve – úgy véli, van pár dolog, amit mára megbánt, mégsem csinálná másképp a dolgokat.

Fotó: Polyák Attila - Origo

de ha belegondolok, valójában semmit nem csinálnék másképpen, mert mindennek megvan a miértje. Ezenkívül abban hiszek, hogy minden azért történt úgy, hogy a későbbiekben rávezessen egy jó döntésre vagy fejlődjek általa. Olyan hatalmas hibára pedig nem emlékszem, amit mindenképpen ki szeretnék törölni a múltamból" – mondta, majd hozzátette: inkább az apró dolgok teszik boldoggá.

„Leginkább az apró dolgoknak örülök, legyen az akár egy pókerezés a barátaimmal. Ha az ember elér egy magasabb szintet vagy státuszt, rájön, valójában tényleg olyan dolgokkal érdemes foglalkozni, amelyek boldoggá teszik" – szögezte le a rapper, aki nyugdíjas korára szeretne az Egyesült Államokba költözni.

"Az a terv, hogy a nyugdíjas éveimet szeretném Amerikában tölteni, amikor már a gyerekek is nagyobbak lesznek. Tehát egyelőre nem tervezünk hosszú távra kiköltözni, de

Persze, ezt sem rögtön valósítjuk meg, még egy kicsit gyűjtögetünk az ingatlan vásárlására" – árulta el a Hot!-nak.