Gaál Noémi megszólalt az ATV-től való távozásáról

Gaál Noémi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Gaál Noémit egy ideig biztosan nem láthatják a tévénézők. A távozása után, úgy érzi, pihenhet és több időt tölthet a családjával.
Vágólapra másolva!

Gaál Noémit a nézők február végén láthatták a képernyőn utoljára, az időjóst a Miss World Hungary győztese, a 21 éves Tótpeti Lili váltja. Elmondása szerint nincs semmi baja azzal, hogy egy fiatalabb kolléganőt választottak helyére.

Forrás: Instagram/ATV

"Hogy beválik-e valaki, megállja-e a helyét, azt gondolom, nem a kortól függ, hanem sokkal inkább az illető személyiségétől. Kellő szorgalommal, kitartással pedig nem feltétlenül hosszú évek alatt, hanem ezen idő töredéke alatt össze lehet szedni annyi tapasztalatot, amivel már boldogulni tud az ember, legyen szó bármilyen szakmáról" - mondta.

Hozzátette: jó viszonyban váltak el a csatornával, amely megkönnyítette számára a továbblépést. "Mindenkitől elbúcsúztam, ajándékot is kaptam. Úgy érzem, szeretettel gondolnak rám, mint ahogy én is hálás vagyok az elmúlt ATV-s évekért.

– mesélte távozásának okairól az időjós.

A sok munka miatt az édesanyja is aggódott miatta, illetve azért, hogy hosszú távon a túlhajtás milyen hatással lesz az egészségére. Az édesapja halála pedig arra sarkallta, hogy gondolja át az életét, és ha tud, változtasson rajta. "Van mit bepótolnom, ami a pihenést illeti, de nem szeretném, ha ez panaszkodásnak tűnne. Meg kell tanulnom lazítani, meg feldolgozni a tavalyi évemet, ami emberpróbáló volt. Édesapám elvesztése különösen megrázott" – vallotta be Gaál Noémi a Bestnek.