Evészavaráról vallott Schobert Lara

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Schobert Lara sok mindent elárult magáról a Mokkában, arról is beszélt, hogy mit jelent számára a szülei ismertsége.
Vágólapra másolva!

Schobert Lara a Mokkában sütés-főzés közben árulta el, hogy korábban evészavarral küzdött, ami részben az Instagram, a valóságot meghamisító képek hatására alakult ki nála, szerinte a tinilányokra veszélyes is lehet a közösségi média.

Schobert Lara Forrás: Schobert Lara

Arról is beszélt, hogy ismert emberek gyerekeként nem tud könnyen ismerkedni: "Apumnak azért így az évek során voltak megszólalásai, ami nem túl pozitívan jött le az emberek számára, és ismerkedés terén talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben, hogy én biztos egy ilyen bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszi vagyok. Általában ezt szokták rólam gondolni, és amikor leülnek velem öt percre beszélgetni, akkor utána mindig megkapom, hogy úristen, te mekkora pozitív csalódás vagy" – magyarázta.

"Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert hát engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kellene" – tette hozzá. A teljes beszélgetést itt tudja megnézni: