Csuti mindent elmondott az új barátnőjéről

Csuti és a barátnője, Bianka
Vágólapra másolva!
Csuti új, fiatal barátnőjéről, szintet lépett kapcsolatukról mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Csuti és jóval fiatalabb barátnője, Bianka már közös nyaraláson is voltak a Dominikai Köztársaságban, ami jó próbának bizonyult a pár számára – és amit ki is állt a kapcsolatuk.

"Nem tagadom, eleinte izgultam, hogy miként működünk együtt egy ennyire intenzív időszakban, de a közös nyaralás minden reményemet beváltotta... Biankával nem is egy, hanem két szintet lépett a kapcsolatunk. Vele minden jó: a nyaraláson rengeteg programon részt vettünk, de amikor nyugalmasabb napokat töltöttünk együtt, akkor sem unatkoztunk egy percig sem. Úgy érzem, megerősödött a kapcsolatunk, aminek nagyon örülök" – nyilatkozta Csuti a Blikknek.

Kulcsár Edina volt férje már az édesanyjának és a nevelőapjának is bemutatta a lányt, a gyerekei azonban még nem találkoztak vele. "Néhány hete, anyukám születésnapján találkoztak először, és rögtön rokonszenvesek voltak egymásnak.

A szülei, nagyszülei és a testvére az első pillanattól kezdve elfogadtak, és amikor Bianka éppen iskolában van, feszengés nélkül tudok időt tölteni a családjával. Úgy vélem, ez az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban... Medox és Nina még nem találkozott Biankával, de idővel erre is sor kerül, mert úgy érzem, nagyon jól megértenék egymást" – mondta erről.