Az egészségét is kockáztatta a Sztárban sztár énekese a műsor miatt

Sztárban Sztár 9. évadának harmadik élő adása, 9. évad, 3. élő adás, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.03.05.
Molnár Tibor Attila - Mick Jagger (The Rolling Stones)
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban írtuk, Molnár Tibor, azaz Trap kapitány esett ki a Sztárban sztár hetedik élő show-jából, akiről kiderült, hogy egészségét is kockáztatta a műsor érdekében. Az énekes régebben elárulta, hogy súlyos beteg, mégis vállalta a szereplést és elmondása szerint egyáltalán nem bánta meg.
Vágólapra másolva!

Molnár Tibor kiesése okán vendégeskedett a Mokka stúdiójában, ahol a versenyen és Valkusz Milán összeomlásán kívül szóba került az egészségi állapota is, melyről őszintén vallott és elárulta, hogy nagyon kockázatos volt számára a műsorban való részvétel.

- mondta korábban a Trap kapitány művésznéven ismertté vált énekes, ak hozzátette, hogy a rengeteg koncert miatt izomrostszakadás vagy rekeszizomsérv van a hasizmában és az orvosa szerint az egész éneklést és beatboxolást abba kellene hagynia.

Molnár Tibor így végig izgulhatott amiatt is, hogy nehogy az élő műsorban rosszabbodjon az állapota vagy menjen végleg tönkre a karrierje. Elsősorban szíve miatt aggódott, amire az orvos külön felhívta a figyelmét és óva intette, hogy a műsor általi stressz határsára még nagyobb kockázatnak van kitéve. Ő azonban így is igyekezett száz százalékot nyújtani, de azt elismerte, hogy már jól jön számára is egy kis pihenés az elmúlt időszak után. Annak azonban nagyon örül, hogy szélesebb közönség ismerhette meg őt a Sztárban sztár által és a sok kedves üzenetnek, amit a közönségtől kap.