Magyarázkodik Valkusz Milán, miután direkt ki akart esni a Sztárban sztárból

Valkusz Milán
Vágólapra másolva!
Valkusz Milán két videóban próbálta megmagyarázni, hogy miért akart kiesni a Sztárban sztár elődöntőjéből, miért akarta átadni a helyét Trap kapitánynak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Valkusz Milán összeomlott a Sztárban sztár elődöntőjében: először arra kérte a rajongóit, hogy semmiképp ne szavazzanak rá, majd amikor mégis továbbjuttatták, sírva fakadt, és mindenáron át akarta adni a helyét a műsortól búcsúzó Trap kapitánynak – erre azonban a szabályok szerint nem volt lehetősége.

Valkusz Milán Forrás: Valkusz Milán/Instagram

Milán az adás után, még éjszaka magyarázkodott egy Instagram-sztoriban, azzal kezdte, hogy "semmilyen tettét nem bánta meg", magától adódott az egész szituáció a színpadon, majd arról beszélt, hogy statisztikailag nagy rajongótábora van. "Nehogy valaki félreértse, hogy azt mondom, hogy jaj, már ez rossz. Nem. Hanem a táboromhoz, a támogatóimhoz képest, hogy mindig viszonylag könnyen továbbjutottam, ahhoz mérten szeretnék mindig teljesíteni, és ez nem sikerül. Ez a legfőbb szempont, hogy ezt érzem, ez az, ami szétszed lelkileg" – magyarázta.

"Bizonyos dolgok mennek, bizonyos dolgok meg nem, talán nagyon nem, de ez talán már csak a maximalizmusomból adódik. A lényeg, hogy úgy éreztem, itt már mindenki jobb. Itt. Már" – tette hozzá egy következő videóban, Trap kapitány teljesítményét is méltatva. "Összeroppant minden a fejemben, ennyi történt röviden. Jó este volt amúgy" – zárta a mondandóját.