A következő Nagy Ő, Jákob Zoltán élvezi, ha megbámulják tűzpiros Ferrariját - videó

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Budapesten sokan megnézték, amikor fel-alá autózott.
Vágólapra másolva!

Stresszes volt mutatni kifelé, mennyi pénze van - vallotta az új Nagy Ő egy interjúban. Ma már nem idegeskedik ilyesmin, minden hónapban tíz napot tölt külföldön. "Próbálom élvezni azt, amim van" - magyarázta. Becsült vagyona 44 milliárd forint, ezzel a 37. leggazdagabb ember volt tavaly Magyarországon. Többször volt házas, de változatlan az érdeklődése a női nem iránt, ezért is egyezett bele abba, hogy tévéműsorban keresi majd a Nagy Ő-t. Jákob Zoltánról hosszabban itt írtunk.

Jákob Zoltán

Sokan nem értik, miért, de ő szeret 110 millió forintot érő Ferrarival randira menni. Azt javasolják neki a barátai, hogy rosszabb autóval menjen, hogy a nő ne a vagyonba szeressen bele, ne csak a pénzéért szeresse, de Jákob azt vallja, hogy ő ezzel együtt létezik és ha a kiszemelt nő "nem csak arra hajt, akkor örül". Amúgy azt vallja, "ha kevesebb pénzed van, Porschét veszel, amikor több, Ferarrit" - bár tudja, hogy ez nagyképűen hangzik. "A Ferrarival, amikor gyorsul, és belenyom az ülésbe, olyan, mint gyerekkoromban volt a Vidámparkban" - mondta elérzékenyülve.

Most egy videóban megmutatta, mennyire élvezi, ha a pesti járókelők megbámulják a 110 millió autóval - a felvételért lapozzon!