Így érzi magát súlyos balesete után Bodrogi Gyula

Erzsike presszó, Bodrogi Gyula, Erzsike nyitóbuli, presszó, Martin Márta, Vidnyánszky Attila, Rákóti Zoltán, dr. Szarka Gábor, 2022. 11. 18., szfe, színház és filmművészeti egyetem
Erzsike Espresso ünnepélyes megnyitója 2022. november 18-án
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, az utóbbi időben sokat betegeskedett Bodrogi Gyula, aki többször is megjárta a kórházat az elmúlt évben. A színművésznek sérve volt, bevizesedett a tüdeje és eltört a bordája is a színházban történt szerencsétlen baleset következtében, akkoriban kétséges volt, hogy felépül-e valaha. Most elárulta, hogy érzi magát azóta és hol tart a gyógyulásban.
Vágólapra másolva!

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula ma, azaz április 15-én ünnepli a 89. születésnapját.A színész elárulta azt is, hogy mit tervez családjával a nagy napon és azt is, hogyan érzi magát az elmúlt nehéz időszak után, ugyanis sokat betegeskedett.

A balszerencsés időszak két évvel ezelőtt kezdődött számára, amikor munkhaelyi balesetet szenvedett, ugyanis színházi próba közben leesett egy dobogóról és elrepedtek a bordái. Ezután három hónappal sérve miatt kellett operálni, majd ezt követően bevizesedett a tüdeje, akkor mentővel szállították kórházba, ahol intenzív osztályra került. Azóta szerencsésen felépült és újra visszatért a színpadra és azt is elárulta, hogyan érzi magát a nehézségek után.

- szögezte le Bodrogi Gyula, aki 89 évesen is aktívan dolgozik.

"Vasárnap délután a Karinthy Színházban játszom a Nagymester című előadásban. Nagyon szeretem, összesen négyen adjuk elő, és remekül tudunk együtt dolgozni. Szombaton viszont egy étteremben a családdal közösen kicsit összejövünk" - mondta a színművész, aki hozzátette, hogy nem szereti a nagy bulikat, így nagyon örül, hogy szűk körben ünneplik a születésnapját.

Bodrogi Gyula úgy gondolja, hogy szüleinek és genetikájának köszönheti, hogy sikeresen felépült a betegségeit követően és a mai napig képes színpadra állni. A színésznek egyébként esze ágában sincs visszavonulni és reméli, még nagyon sokáig szórakoztathatja a közönséget.

Sajnos ők nem, de volt olyan dédnagymamám, aki 96 éves koráig élt. Most az a cél, hogy ezt leutánozzam, sőt túl is szárnyaljak rajta" - mondta a Borsnak Bodrogi Gyula.

Bodrogi Gyula mai napig imádja a munkáját, nem tervez visszavonulni Forrás: Nemzeti Színház