Kibékült a hollywoodi álompár? Félreérthetetlen helyzetben látták őket együtt

2019, MTV Video Music Awards, Shawn Mendes
NEWARK, NEW JERSEY - AUGUST 26: Camila Cabello and Shawn Mendes attend the 2019 MTV Video Music Awards at Prudential Center on August 26, 2019 in Newark, New Jersey. (Photo by John Shearer/Getty Images)
Vágólapra másolva!
2021 novemberében jelentette be a tinédzserek kedvenc álompárja, Shawn Mendes és Camila Cabello, hogy véget ért a kapcsolatuk. Az énekesek a Senorita című duetten dolgoztak együtt, amikor egymásba szerettek, végül úgy tűnt, nem működik a kapcsolat. Akkor egy Instagram-bejegyzésben közölték a követőikkel, hogy barátságban váltak el egymástól, de sokan nagyon csalódottak voltak a szakításuk miatt. Most úgy tűnik, hogy mégsem bírták egymás nélkül, ugyanis csókolozni látták őket egy fesztiválon.
Vágólapra másolva!

Együtt jelent meg a Coachella művészeti fesztiválon Shawn Mendes és Camila Cabello, akik között úgy tűnik, hogy mégis több van mint barátság. A rajongók és a fesztiválozó tömeg rögtön felfigyelt az énekesek között lévő vibrálásra, sokak szerint Mendes meg is csókolta az énekesnőt. Azóta rengeteg felvétel kering az interneten a fesztiválozó sztárpárról, akik valóban elég intim helyzetben láthatók a képeken és videókon, de egyelőre még nem erősítették meg, hogy valóban kibékültek-e.