Szorcsik Viki áthívta magához egy éjszakára Bochkor Gábort

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Szorcsik Viki is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy Ördög Nórát negatív kritika érte azért, ahogyan smink nélkül kinéz. A színésznőnek esze ágában sincs megválni a rutinjától.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra lett idén is az Ázsia Expressz műsorvezetője, és már hónapok óta külföldön forgat a stábbal. A közösségi oldalán gyakran egyperces videókban mutatja meg, miképp is zajlik kint egy napjuk Mexikóban vagy Guatemalában. A felvételeken sokszor smink nélkül látszódik, ami szemet szúrt a követőknek is, és rengeteg bántást kapott amiatt, hogy hogy néz ki az arca nélküle.

Forrás: Szorcsik Viki Facebook

Ezzel kapcsolatban fejtette ki a véleményét a #Bochkor legújabb adásában Bochkor Gábor is, aki Szorcsik Vikitől kérdezte meg, hogy ő például miért sminkeli magát.

"Én így érzem jól magam, és hogyha ez valakinek nem tetszik, akkor meg tudja tenni azt az óriási szívességet, hogy arrébb kapcsol, mert nem akar engem látni" – jegyezte meg határozottan Viki. Bochkor Gábor úgy véli, egyfajta csalás az, ha egy nő sminkel, mert sokszor szebbnek tűnnek tőle.


– ajánlotta fel a színésznő, mire Bochkor köpni-nyelni nem tudott a Blikk szerint.