Dukai Regina először mesélt a szüléséről

Dukai Regina
Vágólapra másolva!
Dukai Regina első gyereke tavaly decemberben született meg, a modell azonban eddig nem beszélt a szülés körülményeiről.
Vágólapra másolva!

Április a császármetszés hónapja, Dukai Regina ennek alkalmából osztotta meg a történetét az Instagramon – ugyanis, mint kiderült, ő is császárral szült, még az utána maradt heget is megmutatta egy fotón.

"Igen! Császárral szültem! Van még kérdés?" – kezdte a posztját, majd felsorolt jó pár bántó mondatot, amelyeket ő is megkapott, mintha kevesebbet érne, amiért nem természetes úton szült.

és »nemakarokbeleszólni« tanács, de vajon az illető, aki felteszi ezeket a kérdéseket (legyünk jófejek, és tételezzük fel, hogy mindezt pusztán jóindulatból teszi), tisztában van vele, hogy milyen sérüléseket okozhat egy amúgy is érzelmileg felfokozott állapotban lévő Édesanyánál?" – tette fel a kérdést.

Dukai Regina Forrás: Dukai Regina/Instagram

"El akarják hitetni, hogy emiatt kevesebbek vagyunk, és sajnos vannak, akik el is hiszik! Na ez viszont nem pörög le rólam! Ha tehetném, mindenki elé pajzsként állnék fel, hogy megvédjem őket ezektől a megjegyzésektől. Április a császármetszés hónapja, és bár igyekszem a lehető legkevesebbszer megnyílni,

Császárral szültél? Természetes úton szültél? Örökbe fogadtál? Úgy döntöttél, nem vállalsz babát? Szoptatsz? Nem szoptatsz? Veled alszik? Külön szobában alszik? Bárhogy is van, én örülök neked, ha te/ti így vagytok boldogok, egészségesek. A babád és az életed nem a szomszédé, az anyukádé, az anyósodé, a barátnődé! Sőt! Nem is az idegené, aki veszi a bátorságot megkérdőjelezni a tetteidet. CSAK A TIÉD és a párodé!" – írta Dukai Regina. A teljes posztot itt tudja elolvasni.