Rossz hírek érkeztek Dés Lászlóról

DÉS László, Közéleti személyiség, művész, zenész, zeneszerző
Budapest, 2019. november 27. A magyar zeneművészet kategóriában Prima Primissima Díjra jelölt Dés László Kossuth- és Liszt-díjas érdemes művész, előadóművész, zeneszerző budapesti otthonában 2019. november 27-én. MTI/Czimbal Gyula
Vágólapra másolva!
Elmarad a dzsesszzenész koncertje, komoly torokgyulladásban szenved. 
Vágólapra másolva!

Várniuk kell a rajongóknak, elhalasztják ugyanis Dés László májusi koncertjét. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas érdemes művésznek le kell mondani a fellépését.

Szomorúan és mégis bizakodva írom e sorokat Önöknek, akik tudom, már nagyon várták a májusi Aréna koncertet, mert szeretik a zenémet, a dalaimat. Szomorúan, mert elmarad a májusi fellépés, és ez senkinek sem jó hír, de ugyanakkor bizakodva és hittel, hiszen már meg van az új időpont, 2023 szeptember 6-án lesz megtartva a koncert, ugyanazzal a szereplő gárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel" – írta a művész.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem mindenki örömére! Így a befektetésük nem volt hiábavaló, hamarosan találkozunk a nagy koncerten" – folytatta Dés László. A szeptemberi koncertre a jelenlegi jegyek érvényesek lesznek.