Hová tűnt a Sztárban sztár leszek! tehetséges énekesnője?

Yulaysi Miranda Ferrer
Vágólapra másolva!
Nyolc hónapos terhesen jelentkezett Yulaysi Miranda Ferrer a Sztárban sztár leszek!-re, az élő adásoknak pedig egy négy hónapos kisbabával vágott neki. Az Origónak akkoriban elmesélte, hogyan került Magyarországra, most pedig kiderült, mivel foglalkozik manapság.
Vágólapra másolva!

Yuli életében minden rendben, anyaként és feleségként boldogan éli a napjait, mióta kevesebbet hallani róla.

"Van néhány munkám, pár projektben is részt veszek. Úgy gondolom, hogy ez most elég" - kezdte a Blikknek a kétgyermekes anyuka, aki nem tagadja, ő is mást remélt.

Jelenleg a kisbabámnak sok figyelemre és törődésre van szüksége, így az anyaságot élvezem legteljesebb mértékben. Boldogsággal tölt el, hogy sok elismerést és tapsot kaptam a magyaroktól! Bízom benne, hogy több lehetőségem is lesz a közeljövőben."

TV2

Az énekesnő szeretné fejleszteni magát és a hangját, úgy érzi, ebben jó úton halad.

"A legboldogabb nő vagyok, mivel minden nap áldásként élem az életem, hogy a második lányom, Miel Mária megszületett. Örömmel figyelem, hogy a nagylányom, Vanessa mennyire szereti és vigyáz rá, sokszor ő eteti. Boldoggá tesznek a lányaim. A férjemmel, Gergővel jó párost alkotunk, mindent együtt csinálunk, megosztjuk a főzést-takarítást, és mindez rengeteg boldogsággal tölt el - mesélte Yuli, boldogan kiemelve, úgy élnek, mint egy igazi kubai család, a nevetés mellett a zene is szerves része az életüknek.