Nyilvánosan, idegesen üzenget egymásnak Veréb Tamás és volt felesége

Klajkó Szandra
Vágólapra másolva!
Veréb Tamás és Klajkó Szandra házassága 2021-ben ért véget hét év után, mostanra pedig az is kiderült, hogy Veréb hűtlensége miatt. Az énekes a volt felesége új dalára reagálva elismerte a megcsalást, amire most újabb választ kapott.
Vágólapra másolva!

A sztárpár útjai két évvel ezelőtt váltak el: hét évig voltak együtt, 2020-ban össze is házasodtak. A váláskor igyekeztek minél diszkrétebben kezelni a részleteket, a válás valódi oka csak most derült ki. Szandra ugyanis nemrég új számmal jelentkezett, a Túlélem én című dalában egy kapcsolat végének feldolgozásáról énekel.

"Bizony mindenkit elárultak az évek alatt, de túléltük, ahogyan a dal is mondja. Két hosszabb kapcsolatom volt és mindkettő így végződött. Azt tapasztalom, hogy nagyon sok a szétválás és a felelősségvállalás kevés" - mondta.

A mondatokat Veréb Tomi sem hagyta szó nélkül. Reagálásképp terjedelmes Facebook-bejegyzésben fejtette ki véleményét, melyben elárulta, valóban hűtlenség történt, melyet ő maga követett el. A továbbiakban derűsen vallott Szandráról és a kapcsolatukról, mint írja, elsők közt hallotta egykori kedvese új dalát, még tanácsokkal is ellátta, hiszen barátként állnak egymáshoz. Azt azonban sérelmezte, hogy volt felesége konkrétan célzott a párkapcsolatukra, hiszen korábban úgy egyeztek meg, hogy ezt nem teszik. Sértettsége tekintetében nem feltétlenül hangzik őszintének, hogy ezek után a legjobbakat kívánta a "Drága Szandinak" - írja a Blikk.

Forrás: Klajkó Szandra/Instagram

A kommentszekcióban azonnal fel is tűnt az énekesnő, aki hasonló kedves felütéssel indított: "Köszönöm, Drága Tomi a biztatást és hogy támogattad a dal megjelenését és még a dal hangnemet is együtt állíthattuk be" – fogalmazott, ezután megvédte magát, megmagyarázta, hogy a megállapodásuk ellenére miért is nyilatkozott a kapcsolatukról.

"Nyilván azért is lett ennyire felkapva, mivel a Glamour magazinnak te is nevesítve nyilatkoztál rólunk, (akkor már rég ki volt küldve a sajtóanyagom a dalról) a magán dolgokról.

– folytatta Szandra, aki ezzel elárulta: Tamás volt, aki először szegte meg a megállapodásukat, miszerint nem nyilatkoznak a kapcsolatuk részleteiről.

Forrás: Klajkó Szandra/Instagram

Zárásképp ő is kedves szavakkal búcsúzott, utolsó mondatát érezhetjük azonban kissé gúnyosnak is, amiért Tomi maga is elkövette azt, amiért most Szandit korholja: "Sok mosolyt, köszönöm, hogy megosztottad! A lényeg, hogy magunkkal legyünk egységben, a többi csak plusz extra!"