Gwyneth Paltrow elmondta, milyen volt a szex Brad Pitt-tel és Ben Affleckkel

1 Hotel West Hollywood Grand Opening Event - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 05: Gwyneth Paltrow attends the 1 Hotel West Hollywood Grand Opening Event at 1 Hotel West Hollywood on November 05, 2019 in West Hollywood, California. Leon Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow a szexuális életéről is sok mindent elárult egy friss interjúban, megtudhattuk többek között azt is, hogy Brad Pitt-tel vagy Ben Affleckkel élvezte-e jobban a szexet.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow a Call Her Daddy podcastben sok mindent elárult volt partnereiről – többek között Brad Pittről és Ben Affleckről, akikkel egymás után járt a kilencvenes években.

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP/2019 Getty Images/Leon Bennett

Nem tudta elkerülni az összehasonlítást sem, bár először mindkettőjükről csak annyit árult el, hogy nagyon jól csókolnak.

– mondta aztán.

Brad Pitt Fotó / Getty Images
Ben Affleck Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Amy Sussman

Később a színésznőnek egy játék keretében arról is döntenie kellett, hogy Pitt, Affleck, illetve volt férje, Chris Martin közül kivel szexelne, kivel házasodna össze és kit ölne meg – mire a szexre Pittet, a házasságra pedig Martint választotta, Affleck csak kizárásos alapon maradt a harmadik kategóriában.